Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni valakinek a nevébe is?
Mit jelent, hogy olyan Sophie-s?
Hidd el, imádom ezt a nevet, érdekes, korábban volt Zsófia nevű párom Magyarországon, és bár őt szerettem, de a nevéért finoman szólva sem rajongtam, nem is igazán tetszett.
Szóval ez nem csak azzal függ össze szerintem, hogy a szeretett lényt hogy hívják.
Van olyan hogy megtetszik a neve! És pl ezeket a neves embereket keresed mert nagyon tetszik nálam is van ilyen csak nálam a 은비-t tartom szép névnek 😏😅😬
Tuti megint jön majd trollkodni 🤣🧟♀️
# 6
Ne menjünk el az ízléstelenkedés irányába, a kérdés nem erről szólt!
Amúgy az általad említett cigarettamárkának semmi köze a Sophie keresztnévhez. Az ugyanis Sopianae, ami nem azonos a Sophie-val.
Idézek a Dohány Múzeum honlapjáról:
"Sopianae Pécs város római kori elnevezése. A név helytelen kiejtéséből adódó félreértések elkerülése érdekében kezdettől fogva Szofi-ként próbálták belopni a köztudatba."
Tehát ez Pécs neve, nem pedig a Sophie keresztnév megfelelője!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!