Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom csak ot szeretni?
Van egy 2 eves kapcsolatom. A parom a legjobb ember akit csak ismerek, hatalmas lelki stabilitast ad, megbizhato, gondoskodo, kedves stb. Az egyetlen problemam a kommunikaciojaval van, nem olyan nyitott es ambiciozus, de ezeken kivul csak jo tulajdonsagot tudnek mondani..
Van egy masik fiu aki viszont evek ota tetszik nekem, de az amolyan platoi szerelem, kiskoromban kezdodott es termeszetesen elnyomtam magamban amint baratom lett. Tudom hogy az a fiu nem erezne ugy irantam es bar nagy jovo var ra, de egyaltalan nem olyan megbizhato es odaado srac mint az en parom, nem lenne konnyu eletem mellette ezzel tisztaban vagyok. A gond az hogy barminkor meglatom a masik fiut vagy beszelek vele feljonnek az erzeseim amiket hatalmas erofesztites szamomra hogy elnyomjak. A baratomat szeretnem szereti es elfogadni ugy ahogy van, nem akarok erezni a masik fiu irant, de ugy erzem hogy neha nem tudom szabalyozni. Szornyen hangzik de nagyon vonzodom iranta es felnezek ra, de termeszetesen sose csalnam meg a paromat. Hogy tudnam ezt az erzest kiiktatni? A baratomra es a vele levo kapcsolatomra szeretnek koncentralni de ez a srac folyton bezavar.
Nem a másik srác zavar be hanem az, hogy nem vagy szerelmes a párodba és soha nem is voltál. Már az is hiba volt, hogy egyáltalán összejöttél vele. Nagyon kevés egy jó kapcsolathoz az, hogy jó embernek tartasz valakit.
Nem sok értelme van így együtt maradnod a pároddal. Előbb-utóbb úgy is vége lesz mert nem szereted. Amint jön valaki aki iránt érzel valami minimális szerelmet és ő is érdeklődik irántad úgy is lelépsz mellőle. Ez nem bűn vagy hiba, természetes dolog. De pontosan ezért nem kell együtt lenni olyannal akibe nem vagy szerelmes, mert csak bántani fogod és hazudsz neki.
Nem tudod „kikapcsolni” ezt az érzést.
Vagy mindig elnyomod, vagy pedig megpróbálod megélni. Nyilván ha utóbbit veszélyesnek gondolod hosszú távon, akkor az előbbit érdemes választani. Nekem pl még nem volt olyan ember az életemben, akit ne tudtam volna teljesen eltüntetni az életemből. Tiltás, törlés, ignorálás, kerülni őt, elégetni mindent, ami emlékeztet rá. Így már egyre ritkábban jut eszembe... a plátói a legrosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!