Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Hogyan szakítsak vele? Részletesen magyarázzam el az okokat vagy csak mondjam hogy nem szeretném tovább folytatni?

Irtó nehéz döntés volt nekem így is ez és nem akarom még jobban megnehezíteni. Attól félek el is sírom majd magam közben. Ha részletezném akkor tuti mindjárt ő is támadásba lendülne s nekem ez nem hiányzik lelkileg most..

Ti hogy csináljátok?

Egy kapcsolatok volt előtte ott megcsaltak így egyértelműen elkuldtem melegebb éghajlatra szóval ott nem volt kérdés. De itt nem olyan szintű az ok.

2019. júl. 6. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell magyarázkodni. Ha kérdez valamit, arra válaszolsz, és ennyi.
2019. júl. 6. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:

tele van a net ilyen tanácsokkal. Vezesd rá ő mondja ki, ha neked nehéz. pl. furulya nincs, anál nincs, punci nincs, csók nincs, főzve nincs,takarítva nincs, mosva nincs. Belexarx mindenbe, úgy kib+asz, mint macskát xarni.

Ajánlott:"tartsunk szünetet" duma is

Megfojtod a féltékenységgel úgyanakkor te áradozol másról "hú mekkora f+sza lehet! Biztos kétszer akkora, mint a tiéd"

Bárhogy döntesz úgy is gyászolni fog, ezért haragra való okot szolgáltatva. neki jobban viselheti pl. ha megcsaltad szöveget adod el neki.

2019. júl. 7. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!