Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete vagyunk együtt de szeretném meglepni? Hogy
csináljam?
Figyelt kérdés
3 hete jöttünk össze de már most nagyon szeretem. Sok idő kellett, mire kialakultak iránta az érzéseim,most már minél többet akarok adni neki. Sajnos távkapcsolat, úgyhogy ritkán tudunk találkozni, tegnap jöttem haza tőle, de már megint mennék. Arra gondoltam, hogy mondok neki egy napot amikor le tudok utazni, és pár nappal hamarabb meglepem. Írnék az anyukájának, hogy szövetkezzünk, úgy akarok menni, hogy egyáltalán nem számít rá, és biztos, hogy otthon lesz. Csak odamegyek korán reggel és hozzábújok. Hogy szerveznétek le? Nagyon semmit nem akarok amúgy vinni mert 3 hét vagy 1 hónap még nagyon friss kapcsolat, de szerintem örülne. Köszi a tanácsokat.
És mit csinál a 25 éves párod, hogy váratlanul napokra be tudsz hozzá toppanni úgy, hogy nem zavarod és nem teszel keresztbe a terveinek? Több nappal előbb meglepni a párodat eléggé váratlan lehet, simán kellemetlen helyzetbe hozhatod.
2017. szept. 1. 13:49
2/9 A kérdező kommentje:
Most momentán egy céget próbál feltámasztani a hamvaiból, magyarán otthon dolgozik, különösebben meg nem jár sehova, mert a barátai külföldön vannak
2017. szept. 1. 13:51
3/9 anonim válasza:
Par hetes randizgatasban nem csinalnek meg ilyet. Magam is tavkapcsolatban elek, de tisztaban vagyok vele, hogy a parom felnott ember, dolgozik, dolga lehet stb.
2017. szept. 1. 13:52
4/9 A kérdező kommentje:
Írtam, neki most egy darabig nem lesz olyan halaszthatatlan dolga, ami miatt ne tudnék menni. Igazából az a lényeg, hogy valahogy úgy kellene leszervezni hogy tényleg ne számítson rá, hogy megyek, az anyukája meg úgyis tudni fogja mert be akarom szervezni.
2017. szept. 1. 13:54
5/9 anonim válasza:
Én nem értékelném a helyében, de te ismered. Nem mindenki szereti a meglepetéseket, és attól még hogy otthon dolgozik nem azt jelenti, hogy lesz rád ideje. Szerintem jobb megkérdezni, hogy neki mikor lenne jó, hogy ne hozd kellemetlen helyzetbe. Nem kell túlzottan rászállni valakire. De ha már ismered annyira, hogy tudod hogy értékeli az ilyesmit akkor hajrá.
2017. szept. 1. 14:48
6/9 anonim válasza:
adni akarsz neki és a meglepetés saját magad, hogy ott vagy, micsoda nárcizmus ez valahol :D (csak vicc, bár van benne kis igazság) ... bár így jobban bele gondolva itt hol van az adás? neked hiányzik és mennél megint, nyilván örülne neki persze, ha szeret, csak no.. viccös
2017. szept. 1. 14:50
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez túl kockázatos. Nem mondom, hogy biztos nem örülne, de lehet, higy dolgai lennének, vagy ha nem is, engem egy ilyen friss kapcsolatban főleg zavarna, ha a párom nem frissen gyantázott lábban lelne az ágyban, hanem szőröskén-kócoskán, esetleg a tegnapi bugyival a széken.
Szerintem egy postán feladott "szeretetcsomag" biztosabban örömet okoz
2017. szept. 1. 15:05
8/9 A kérdező kommentje:
Egyik exemmel már volt hasonló eset, hogy úgy volt, nem tudok menni, aztán végül az utolsó pillanatban mégis, és ő is örült, pedig nem volt egy olyan fajta, aki értékel bármit is. Meg úgyis megkérdezzem az anyukáját, hogy szerinte jó ötlet-e mert már bemutatott otthon és jól alakult :)
2017. szept. 1. 15:25
9/9 anonim válasza:
Én örültem volna, ha a párom váratlanul meglep.
De nem vagyunk egyformák. Kicsit ismerd meg előbb jobban, nem biztos, hogy ő is értékelné ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!