Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam úgy, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
A jelenlegi kapcsolatom amúgy egész jó, szeretem a barátom de egy időben az volt a gond, hogy én túl kevés teret hagytam neki, túl sokat írtam (és volt hogy olyat amit nem kellett volna) meg egy időben a találkozót is én hoztam fel. Ő is írt, keresett, de én eltúloztam ezt a saját részemről. Én vagyok az érzelmesebb típus. Ezt megbeszéltük azóta, én beláttam, hogy túl kevés teret hagytam neki ő meg belátta, hogy ha nem is vette észre, de volt időszak mikor elhanyagolt. Azóta eléggé igyekszik, sokszor már ő ír nekem és nem fordítva, meg keres akkor ha én nem, meg igyekszik kitalálni olyan programot, ami tetszik. Tehát látszik a változás. Az én gondom viszont az, hogy mivel egy időben túlságosan sok voltam neki, ezért igyekszem nem rátelepedni de hiába nem írok már neki annyit (hagyom hogy ő írjon) meg hiába látom hogy ő is ugyanúgy találkozni akar szóval nagyjából egyensúlyban van az egész, mégis mindig van bennem kétség hogy vajon nem mászok-e megint rá nagyon. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy nem érzi így. De nem kérdezgethetem tőle folyton ezt, mert akkor az is idegesítő a másiknak. De akkor hogy szabaduljak meg az érzéstől?
Persze ez magától is látszik, meg én is érezhetem a különbséget aközött hogy 30x írok neki egy nap, vagy 10x (ezek csak példák, nem rám vonatkoznak) de a korábbi tapasztalat meg az akkor elkövetett hibáim azóta is bennem vannak.
2018. máj. 22. 07:05
2/16 anonim válasza:
Esetleg beszéld meg vele, hogy szóljon, ha úgy érzi, hogy rátelepszel.
2018. máj. 22. 07:23
3/16 anonim válasza:
Engem is kiidegelt egy csajom hogy állandóan írogatott a semmiről meg kérdezgetett hogy éppen mit csinálok meg miért nem válaszolgatok neki azonnal. Kurrvára idegesítő egy idő után.
2018. máj. 22. 07:28
4/16 A kérdező kommentje:
Második: azért én nem ennyire voltam ilyen. Viszont a kérdésemre nem válaszoltál. Nem azt kérdeztem, hogy idegesítő-e hanem a mostani kétségeimre kerestem megoldást.
2018. máj. 22. 08:38
5/16 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam neki írogatni, hogy miért nem válaszol azonnal. Meg nem szoktam állandóan kérdezni mit csinál. Én sem érek rá folyton neki írogatni.
De a válaszod nem volt válasz a kérdésemre, így simán a kritikára nem vagyok kíváncsi, mert nem az volt a kérdés. Akkor már írj a kérdésre is választ.
2018. máj. 22. 08:55
6/16 anonim válasza:
Az sosem probléma, ha időnként esetleg viccesen vissza-visszatérsz erre a témára, nyilván nem hetente....és ha egy ideig pozitív választ kapsz,akkor egy idő után már nem is kell kérdezni.
2018. máj. 22. 10:31
7/16 anonim válasza:
Egyszerűen kezdetnek uralkodj magadon, foglald le magad mással és majd megszokod. Hány évesek vagytok? Munka, tanulás, minden napi élet... Ezek eléggé lefoglalják az embert.
2018. máj. 22. 11:49
8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sokan félreértik a kérdést. Én azt kérdeztem hogy mivel foglaljam le magam. Nem szoktam neki folyton írni. Csak annyit mondtam hogy egy időben túl sokat kerestem és túlzásba vittem. De az akkor volt. Most más van. Most szimplán csak arra kértem volna választ, hogy annak ellenére, hogy már nem keresem annyit, hogyan tüntessem el a folytonos kétségeimet, hogy nem vagyok-e mégis sok neki.
Attól még hogy nem írok neki folyton, az érzés megmaradt hogy mi van ha igen.
De az első 2-3 válaszoló a kérdésemre válaszolt, nekik köszönöm.
Az utolsó 2 válaszoló meg rosszul értette a kérdést.
2018. máj. 22. 12:57
9/16 A kérdező kommentje:
Pontosabban, utolsó előtti válaszoló nem értette félre, de az utolsó válaszoló nem kifejezetten a kérdésre válaszolt. Természetesen nem egész nap ülök a gép előtt és neki írok.
2018. máj. 22. 12:59
10/16 anonim válasza:
Tudom, hogy nem teljesen a kérdésre válaszoltam, de ez már annyira kívül esik a normálison (elvileg felnőtt emberek közt), hogy nem is lehet rá mit mondani, ha ez nem jó.
Nem azt mondtam, hogy a ép előtt ülsz, gondolatban is lehet egész nap ezen agyalni. Felesleges, ha a másik nem adott okot csak te kitaláltál valamit s azért is.
Így fogod elb-szni az egészet, de valakin nem lehet segíteni, ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!