Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam, hogy a feleségemnek és a páromnak is jó legyen?
Figyelt kérdés
A feleségemmel válni fogunk. Neki és nekem is új párom van már jó ideje. A gyerekek még nem tudják a szitut és így nehéz összehangolni, hogy mindenkinek jó legyen. Hol a feleségem, hol pedig én megyek az új páromhoz. Sokszor van hogy későn egyeztetjük a programot. A feleségemmel nem akarok rossz kapcsolatban maradni a gyerekek miatt, de az új páromat sem akarom megbántani. Nehéz mindkettőjük kedvébe járni. Egyelőre a feleségemmel élek, mert most intézi a költözést a gyerekekkel, megvártuk a suli végét. A gyerekek tudnak a költözésről, de arról még nem, hogy nélkülem mennek. Ha a költözésen túl vagyunk, akkor én is megyek az új páromhoz. Ti mit tennétek, ha lebeszéltétek a programot az új párotokkal, de bejelentené a feleségetek, hogy ő is programot beszélt le a párjával. Engednétek a jó kapcsolat miatt? A páromat sajnálom, mert hónapok óta türelmes a gyerekek miatt és nem akarom mindig bántani. Mi a jó megoldás egy ilyen szituban?2017. jún. 16. 13:23
1/5 anonim válasza:
Beszélj először a feleségeddel, hogy ez van. Ha nem juttok dűlőre, akkor beszélj az új pároddal. Lehetőleg higgadtan, türelmesen. Sajnos ez egy ilyen időszak, türelmesnek kell lenni.
2/5 anonim válasza:
Mivel a gyerekek úgyis az anyjuknál fognak majd lakni és ő többet lesz velük mint te, ráadásul akkor te már éjjel nappal a pároddal lehetsz, így sztem a költözésig lehetnél engedékenyebb. Te fogsz jobb helyzetbe kerülni, szabadabb életed lesz válás után, a feleségednek sokkal kötöttebb életet kell majd továbbra is élnie a gyerekek miatt, így sztem az a legkevesebb hogy amikor tudod hagyod inkább őt elmenni kikapcsolódni.
3/5 anonim válasza:
Az új párodnak tekintettel kell lennie a gyerekekre. Gondolom ezt már megbeszéltétek. Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni, pláne a Ti esetetekben, ahol már vannak gyerekek.
4/5 anonim válasza:
Babysittert hivjatok.
Egy nagy tablas naptar internet alapon es mindkettotok abba jegyezze a programjait. Igy azonnal ertesultok egymas programjarol.
5/5 anonim válasza:
Én is erre gondoltam, mint a 4-es. Egy online naptárban vagy táblázatban jegyezni a programokat. Így előbb kiderül,hogy ki mit tervez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!