Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam úgy, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
A jelenlegi kapcsolatom amúgy egész jó, szeretem a barátom de egy időben az volt a gond, hogy én túl kevés teret hagytam neki, túl sokat írtam (és volt hogy olyat amit nem kellett volna) meg egy időben a találkozót is én hoztam fel. Ő is írt, keresett, de én eltúloztam ezt a saját részemről. Én vagyok az érzelmesebb típus. Ezt megbeszéltük azóta, én beláttam, hogy túl kevés teret hagytam neki ő meg belátta, hogy ha nem is vette észre, de volt időszak mikor elhanyagolt. Azóta eléggé igyekszik, sokszor már ő ír nekem és nem fordítva, meg keres akkor ha én nem, meg igyekszik kitalálni olyan programot, ami tetszik. Tehát látszik a változás. Az én gondom viszont az, hogy mivel egy időben túlságosan sok voltam neki, ezért igyekszem nem rátelepedni de hiába nem írok már neki annyit (hagyom hogy ő írjon) meg hiába látom hogy ő is ugyanúgy találkozni akar szóval nagyjából egyensúlyban van az egész, mégis mindig van bennem kétség hogy vajon nem mászok-e megint rá nagyon. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy nem érzi így. De nem kérdezgethetem tőle folyton ezt, mert akkor az is idegesítő a másiknak. De akkor hogy szabaduljak meg az érzéstől?2018. máj. 22. 07:02
11/16 anonim válasza:
Nehogy már számonkérd itt mindenkitől hogy milyen választ ad.Dolgozzál ha nem tudsz mit kezdeni magaddal. :)
12/16 A kérdező kommentje:
Tudok mit kezdeni magammal. De gondoltam, ha felteszek egy kérdést, akkor arra kellene válaszolni...
2018. máj. 23. 07:05
13/16 A kérdező kommentje:
De már nem foglalkozok vele, köszi a válaszokat.
2018. máj. 23. 07:06
14/16 anonim válasza:
Ez egy ingyenes oldal bárkinek.Itt nem kapsz normális válaszokat.Tapasztalat.
És ki tudná megmondani egy idegennek pár mondat után hogy hogyan tudna megszabadulni egy rögeszméjétől?
15/16 A kérdező kommentje:
Hát, sose tudni.... lehet valaki volt már hasonló helyzetben, vagy barátja, barátnője hasonló helyzetben vagy nem tudom. Meg, lehet másnak is hasonló gondolata csak nem pont párkapcsolati témában hanem másban.
2018. máj. 23. 20:46
16/16 anonim válasza:
Van tapasztalatom.Mással kell foglalkozni és nem kell ezen agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!