Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy van egy pasi aki tetszik nekem. Már lassan egy éve ismerem, eddig csak köszönő viszony volt,mert volt barátnője. Elkezdtünk ismerkedni facebookon, és eddig mindig én kezdeményeztem. Az utolsó üzenetében úgy köszönt el, hogy majd ír. Azóta már el telt pár nap és facen is sokat van. Viszont amikor előben összefutunk, akkor kis cukin köszön meg vigyorog. Miért nem ír? Pedig mindig volt miről beszélgetni, meg érdeklődő is volt. Nem szeretném, hogy annyiban maradjon ez köztünk, tudom hogy nem nekem kellene keresnem, de hiányzik és ha nem akar semmit akkor legalább vállalja fel. Csak normális válaszokat légyszíves, mert nekem ez nagyon fontos. Nem gáz ha adok még egy utolsó esélyt ennek az egésznek? Ha mégis lerázna akkor mondja meg egyenesen és talán nekem is könnyebb lesz elengednem... :'(

2018. febr. 14. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem szokták ezt egyenesen megmondani. Ez a jele, hogy nem kellesz, hogy nem ír neked, nem keres. Saját érdekedben jobb, ha tudomásul veszed. Ráadásul van barátnője!!! Hagyd békén!
2018. febr. 14. 18:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Mint az írtam is csak volt barátnője, most nincs..

De engem ez idegesít élőbe meg olyan mintha minden rendbe lenne..

Én még szeretnék vele beszélni, legalább utoljára..

2018. febr. 14. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

1) ha te akarsz tőle vakamit, akkor te keresd, akkor is ha történetesen nő vagy.

2) ez visszautasítás, még ha nem is nyílt formában. Fogadd el. Esetleg nyíltan rákérdezhetsz

3) de semmiképpen se várj rá

2018. febr. 14. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!