Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Neked hányadik lett az igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked hányadik lett az igaz és melyik iránt érezted a legtöbb szerelmet/kötödést?

Figyelt kérdés

Nekem idáig két szerelemem volt az egyik 18 évesen a másik 23 évesen. A második iránt sokkal nagyobb volt a szerelemem.

Már ezek elmúltak utóbbi egy éve volt, hála az égnek, mert semmi nem lett belőlük.

2019. júl. 6. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Négy komoly kapcsolat, a negyedik a férjem.
2019. júl. 6. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ötödik komoly kapcsolat lett a férjem. Nem komolyból több is volt. Igazán szerelmes 2x voltam, így utólag belegondolva. A második a férjem.
2019. júl. 6. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
18 évesen léptem bele az első komoly kapcsolatomba, előtte csak kis diákszerelmek voltak. 12 éve a férjem. 😊
2019. júl. 6. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy "igaz". Mindig az az "igaz" éppen, akibe bele vagy esve.
2019. júl. 6. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Ket ferfivel eltem eddig egyutt, az elsobol hazassag lett, majd valas, jelenlegivel hazassagot tervezunk.

Ketto kozott volt tobb "jaras", romanc, mindegyiket maskepp szerettem, ossze sem lehet hasonlitani az elso nagy szerelmet amikor minden uj, erintesek erzesek, azzal amikor nyaron valakibe belebolondulsz mert szabadok vagytok es sut a nap es semmi gondotok, vagy azzal amikor nos es tudod h sosem lehet a tied de adni akarsz szeretetet mert megorulsz ha nem adhatod ki magadbol. A jelenlegi az akinek minden nap elmondom mennyire halas vagyok azert h jott az eletembe h turelmes hozzam, hogy javit rajtam, hogy boldogga tesz es stabil kosziklakent vigyaz ram. Mind mas es nem osszehasonlithato. Nincs igazi, sok apro boldogsag van, van akivel rovidebb ideig van akivel hosszabb. En mindegyik ferfinak halas vagyok h megtortent velunk, ezektol lettem ilyen amilyen. Plusz hiaba hagyott el a ferjem, ezek a klassz lurkok csak tole johettek ilyen formaban a vilagba:)

2019. júl. 6. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan szerintem, hogy igazi. Akit anno tiniként igazinak gondoltál, ő holvan már. Érett, felnőtt, értékes kapcsolat létezhet. 8 millárd ember él a Földön, sose hittem el ezt a "mindenkinek van egy igazi párja" szöveget. Egy porszem vagy a világon, ahogy minden ember. Az élet egy szempillantás alatt elmúlik. Ha van egy olyan ember, akivel kölcsönösen tiszteliketek egymást, megértitek a gondolatait, akivel egymást bástyài vagyok az lesz az, aki az életben hozzád való lehet és érdemes időt szánni rá. Attól még lehet ezer ilyen ember, csak velük éppenséggel nem találkozol.

Mint amikor van egy zsák különböző cukorka. Nem kezdesz el a zsák aljáig kutakodni a tökéletes után, elég ha talàlsz egy olyat ami nagyon nagyon finom. Azt választod, kész. Felesleges lenne csak kutakodni a zsák aljáig/ életed végéig valami eszményi utáni.

2019. júl. 6. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!