Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak elég az, ha a nő csak a szerelmét és magát tudja neki adni?
Csinos vagyok, szép arcom van, szeretem az életem és a munkámat is. Van egy kis albérletem és használt kocsim.
A fizetésem átlag alatt van picivel, nem lehet belőle lubickolni, de magamra elég.
Én jól elvagyok amúgy, de egy férfihoz képest szegény vagyok.
Nem tudok vele utazgatni és drága ajándékokat sem tudok venni.
Viszont nagyon tudok szeretni és ezt ki is tudom mutatni.
A férfiaknak mennyire fontos, hogy a nő azonos anyagi szinten legyen velük?
"
Én jól elvagyok amúgy, de egy férfihoz képest szegény vagyok"
Istenem, mint ha nem lenne sok alig kereső pasi.
A nyiminyomiknak nem elég, azok képesek lennének a barátnőjük nyakán lógni.
Egy férfi megteremti a családhoz szükséges anyagiakat, biztosítja a jövőt mindannyiuk számára.
Jóideje ez így működik, és fog is, a továbbiakban.
Engem pont nem érdekel a nő fizetése. Legyen szép, értelmes és aranyos. Ez a három dolog is nagyon ritkán jön össze, ha még a fizetést is figyelném... 😅
~ 1,3 millió nettó
szűz vagyok, nem volt még szerelmem, de férfiak mindig lézengenek körülöttem, úgyhogy kb. senki nem találta el.
De a kérdésemnek ehhez sok köze nincs.
A kérdésem elméleti, de az “ aggályaim” aktuálisak.
7-es eléggé magából indult ki.
Az utazást, stb azért említettem, mert szinte küldöldiekkel vagyok körbe véve ( amivel semmi bajom) és hozzám, magyar fizetéshez képest még a legegyszerűbb pasi is jobban keres. Náluk egy-két külföldi utazás alap.
Magyar fizetéssel nekem nem alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!