Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit szóltok ha a nő vall szerelmet a férfinak?
Miért mondaná ő? Még kiábrándulnál belőle,vagy megijednél a kapcsolati szándéka komolyságától.
Ne mondja ennyi erővel semmelyikőtök,inkább ide gyékára írkáljatok titokban ahol a többi okos megmondja nektek ,hogyan játszmázzatok egymással a kapcsolatotokban 🤣
*ironic*
Én becsülném az ilyesmit, akkor is, ha örülök neki, meg akkor is, ha nem. Bármelyik eset is áll fenn, igyekeznék úgy cselekedni, hogy minél korrektebb legyek és hogy a legkevésbé se bántsam meg.
Mondjuk ez lehet azért van, mert én egyenlő embertársaknak tekintem a nőket, nem pedig behálózható prédának.
Szerintem nem gáz. Én bírom az ilyen csajokat. Legalább van benne spiritusz:)
F
Szerintem ne.
Egy teátrális vallomással gyakorlatilag sarokba szorítod, amire igennel vagy nemmel válaszol. Ha igennel is válaszol, akkor hogyan tovább?
Ne lerohand, azt a félénkebb férfiak se szeretik.
Ismerkedj vele, kezdj el közelebb kerülni hozzá, beszélgessetek, érezze, hogy érdeklődsz iránta, élvezed a társaságát és ezt mutasd is ki.
Ha csak szerelmet vallasz neki a semmiből azzal nem lehet mit kezdeni, mert 2 oldalúnak kell lennie.
Ki kell hogy alakuljon a kölcsönös vonzalom és szimpátia. Ehhez pedig együtt töltött idő kell.
Szóval keresd a társaságát és majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!