Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak mit szóltok ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit szóltok ha a nő vall szerelmet a férfinak?

Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 21:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
A mai világban miért ne? Egy introvertált hapsi talán összeszedné magát tőle:).
2018. febr. 4. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Ne! Azért vannak tradicionális dolgok, amik a férfiak feladatai. Többek között ez is. A végén még a lánykérés is átmegy abba, hogy a nő kéri meg a férfi kezét. Ne!
2018. febr. 4. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:

egy kettő! :)

nehogy elhidd

2018. febr. 4. 21:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Tehát ha elmondom neki, esetleg kiábrándul emiatt?
2018. febr. 4. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Ja, elég gáz.
2018. febr. 4. 22:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor várjak, hogy o mondja..
2018. febr. 4. 22:05
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Miért mondaná ő? Még kiábrándulnál belőle,vagy megijednél a kapcsolati szándéka komolyságától.

Ne mondja ennyi erővel semmelyikőtök,inkább ide gyékára írkáljatok titokban ahol a többi okos megmondja nektek ,hogyan játszmázzatok egymással a kapcsolatotokban 🤣

*ironic*

2018. febr. 4. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

Én becsülném az ilyesmit, akkor is, ha örülök neki, meg akkor is, ha nem. Bármelyik eset is áll fenn, igyekeznék úgy cselekedni, hogy minél korrektebb legyek és hogy a legkevésbé se bántsam meg.

Mondjuk ez lehet azért van, mert én egyenlő embertársaknak tekintem a nőket, nem pedig behálózható prédának.

2018. febr. 4. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nem gáz. Én bírom az ilyen csajokat. Legalább van benne spiritusz:)

F

2018. febr. 5. 00:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne.

Egy teátrális vallomással gyakorlatilag sarokba szorítod, amire igennel vagy nemmel válaszol. Ha igennel is válaszol, akkor hogyan tovább?

Ne lerohand, azt a félénkebb férfiak se szeretik.

Ismerkedj vele, kezdj el közelebb kerülni hozzá, beszélgessetek, érezze, hogy érdeklődsz iránta, élvezed a társaságát és ezt mutasd is ki.

Ha csak szerelmet vallasz neki a semmiből azzal nem lehet mit kezdeni, mert 2 oldalúnak kell lennie.

Ki kell hogy alakuljon a kölcsönös vonzalom és szimpátia. Ehhez pedig együtt töltött idő kell.

Szóval keresd a társaságát és majd alakul.

2018. febr. 5. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!