Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak mit szóltok ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit szóltok ha a nő vall szerelmet a férfinak?

Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mióta ismered? Hány évesek vagytok? Egyáltalán van esély rá, hogy hasonlót érez? Én tuti csak úgy nem zúdítanám rá senkire.
2018. febr. 5. 08:54
 12/12 anonim ***** válasza:

20 évvel ezelőtt csináltam ilyet két töketlen fiúval. Egyik sem sült el jól. Pedig tetszettem nekik előtte. Az egyik a barátnőmnek mondta el előtte, hogy járna velem, aztán türelmetlen voltam, nem bírtam kivárni, míg lép, a másik meg lesmárolt előtte egy rendezvényen, és mondta, hogy mennyire bír. Nem bírtam kivárni, míg letisztulnak benne az érzések,é s írtam neki egy szerelmes levelet.

Egyiknek sem lett happy end a vége, nem kellett volna ezt tennem. Más az, hogy esetleg elhívod egy italra, vagy ha már barátok vagytok, akkor megsimogatod, tehát hozzáérsz. Ezek jelzések. De szerelmet ne vallja neki, ha nem akarsz pórul járni úgy, ahogy én.

2018. febr. 5. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!