Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfinak elég az, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak elég az, ha a nő csak a szerelmét és magát tudja neki adni?

Figyelt kérdés

Csinos vagyok, szép arcom van, szeretem az életem és a munkámat is. Van egy kis albérletem és használt kocsim.

A fizetésem átlag alatt van picivel, nem lehet belőle lubickolni, de magamra elég.

Én jól elvagyok amúgy, de egy férfihoz képest szegény vagyok.

Nem tudok vele utazgatni és drága ajándékokat sem tudok venni.

Viszont nagyon tudok szeretni és ezt ki is tudom mutatni.

A férfiaknak mennyire fontos, hogy a nő azonos anyagi szinten legyen velük?

2019. jún. 11. 22:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

bár nekem semmi gondom azzal, ha templom egere vagyok egy ferfihoz képest. Mindent meglehet oldalni, legalábbis én rugalmas vagyok.

Pl én nem utazok, hanem elmegy egyedül, ha szeretne és majd mesél az élményeiről. Tudok örülni más boldogságának. Szóval nálam nem probléma az ilyen.

2019. jún. 11. 23:43
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

Több diplomás, jó kereső középvezető vagyok. A barátnőm albérletben lakik, takarítónő, közben egyetemre jár.

Eltartja magát, nem szorulna rám.

Nem érdekel az anyagi helyzete. Okos, intelligens, csinos, szép és engem szeret. Semmi másra nem vágyom. Az anyagi dolgok sosem problémásak mert mindenki az anyagi helyzetéhez mérten, arányosan fizet.

2019. jún. 12. 01:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy férfinak igen. Egy nőnek nem.
2019. jún. 12. 07:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha 43as lába van akkor igen
2019. jún. 12. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!