Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak van olyan hogy nem szerelemből vagytok együtt egy nővel?
Mármint a férfiak van hogy megalkudnak? Hogy nem jutott jobb? Vagy bármi más okból vannak együtt egy nővel?
A gondom az hogy nem tudom eldönteni a páromról hogy szerelmes e belém vagy sem. Most ez furának tűnhet.. De.. Mondja hogy szeret igaz egyáltalán nem sűrűn.
Ha segítségre van szükségem mindig ott van. Bármikor hívhatom lehet rá támaszkodni. Segítene minden téren, akár anyagilag is ha kérném.
De ugyanakkor meg.. Valahogy az érzésein nem látom azt a nagy szerelmet mégsem. Vagy csak szeretne?
Ugyanakkor mégis velem van már 2 éve. (Én vagyok az első komolyabb kapcsolata, a többi mind csajozás volt. S folytathatna mert sikere volt a csajoknal.)
Az tuti hogy nem a pénz miatt van velem mert az nekem különösebben nincs.
Amúgy 25 éves.
Igen kb a ahogy írta az előző
Több kevesen ido után nem lángoló szerelem van hanem csak szeretet jól működő kapcsoalt...
Vagy rosszabb esetben az elején se szerelem votl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!