Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a francot akar tőlem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francot akar tőlem egy 10évvel idősebb férfi?

Figyelt kérdés
Ő 28, én 18 és egyszerűen nem értem. Egy buliban találkoztunk, azóta sok randin, együttalváson, közös programokon (volt, hogy elmentünk wellnessezni egy másik városba több napra) túl vagyunk, de nem akar összejönni velem. Akkor most mi van? Azt mondta, hogy szerinte ez nem lenne hosszútávú a különböző tervek (ő már esküvőn, családalapításon gondolkozik), célok, életszakasz miatt. Igaza van abban, hogy nehezen összeegyeztethető, de szerintem meg lehetne próbálni, de ő nem akarja, mégis minden nap ír, érdeklődik és minden héten találkozunk. Ő elvileg nem volt senkivel azóta, hogy megismerkedtünk, és én sem, sőt, lelkiismeretfurdolásom lenne, ha megtenném, úgy érezném, hogy megcsaltam. Tehát teljesen olyan, mintha járnánk, csak nem hivatalosan, illetve "nem tudnám számonkérni", ha mással is lenne, mivel nem vagyunk együtt. Annyira tanácstalan vagyok. Ha így folytatjuk tovább, valamelyikünk nagyon meg fog sérülni, vagy lehet, hogy mind a ketten, de nem akarom megszakítani a kapcsolatot, mert jól érzem magam vele, és reménykedem, hogy majd úgy belém fog szeretni, hogy feladja az elveit, de félek, hogy ha csak részemről fog így történni, akkor nagyon nagyot fogok koppanni. Mit tegyek? Vessek véget ennek addig, ameddig nem vagyok szerelmes? Vagy csak hagyjam, hogy történjenek a dolgok, aztán "majd lesz valami"? Szerintetek csak játszadozik velem, vagy ő is teljesen tanácstalan? A hasznos tanácsokat, véleményeket nagyon megköszönném:)
2019. júl. 4. 01:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem olvastam végig a hozzászólásokat. Ugyanazt akarja tőled mint akár egy 10 évvel fiatalabb. Mindegy mennyi idős, ha rendes kapcsolatot akar vagy csak szexet az nem kor függvénye sajnos. Tényleg ennyit számít az a tíz év? Mert szerintem semmit nem jelent Elvégre nem egy 80 éves bácsikáról beszélünk.
2019. júl. 4. 07:48
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Világosan megmondta, miért lenne tanácstalan? Keresi a nőt, akivel passzol korban és célban, addig meg elüti veled az időt. Itt csak te fogsz sérülni és még nagyon éretlen vagy, majd rájössz, ha idősebb leszel.
2019. júl. 4. 07:54
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Izgatja, hogy egy 18 éves lányt dughat.Tervezni viszont nem veled fog, ezzel nézz szembe, és most, amíg nem túl késő.Úgy van veled, mint a 40-50-es faszik, hogy élvezik, hogy jóval fiatalabb nőt vághatnak gerincre, mert ez ha kis időre is, de "jár" nekik.
2019. júl. 4. 07:56
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

Te csak dacos kislány vagy, aki be akarja bizonyítani a világnak, hogy na majd ő aztán micsoda felnőtt, képes komolyan elköteleződni stb. Persze ez csak addig tartana míg látszólag el nem érted ezt, aztán mennél tovább, mert még fiatal vagy.

Na, ezt ez a pasi pontosan tudja, és el is mondta neked. Innentől a mit akarhat tőled álnaív kérdésed teljesen értelmetlen, hiszen elmondtam, csak laza kapcsolatot. Hogy most éppen nem varrt le senkit melletted az egy dolog. De bármikor képbe kerülhet neki egy potenciális, tapasztaltabb, több csalódás megélt nő, aki ugyanabban az élethelyzetben van, mint ő. Na, akkor fog téged megröptetni.

De addig jó vagy, qrogat, elvan veled.

2019. júl. 4. 07:57
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Szex. Szexet akar/akart. Dug egy ideig majd ha talál olyat akivel családot is alapíthat dobni fog.

Addig szállj ki ebből amíg nem vagy szerelmes hogy ne sérülj (annyira).

2019. júl. 4. 09:07
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

"Vessek véget ennek addig, ameddig nem vagyok szerelmes? "

Mindenkeppen. Aztan lehet eltelik ket nap, egy het es addigra fog neki annyira fajni a hianyod, hogy eszbe kapjon es rendezze a viszonyotokat.

Ha most nem leszel hatarozott akkor mindig o lesz "nyeregben", minden dontes az ove lesz es te csak az elszenvedojuk lehetsz. Most kell megmutatnod, hogy te egy tiszteletre melto no vagy, nem csak egy abrandos kislany. O most azzal nyugtatja magat, hogy ennek a kapcsolatnak ugysincs tetje, fiatal vagy es kihevered es biztosra veszi, hogy ugysem mesz el. Mutasd meg neki, hogy igenis van tetje a dolognak.

Nem biztos, hogy szandekosan jatszadozik neked, nem ismerem, ezert nem akarom ezzel megvadolni. Vannak emberek, akikre egy kicsit ra kell ijeszteni, mert ha nem femyegeti oket a veszely akkor tesze-toszak. Lehet, hogy a baratod csak beszari es halogatos. Hiaba jon a celtudatos, hazasodni vagyo szovegevel attol o meg lehet belul egy ijedos kisfiu, aki nehezen kezeli a dilemmakat.

Akar osszejottok ujra, akar orokre vege lesz szerintem meg kene mutatnod, hogy a te szotaradban nem szerepel a talan, csak az igen vagy a nem!

Bizom benne, hogy eleg eros leszel ehhez. :) Ne feledd, a meltosagod mulik ezen. Most derul ki, hogy te magad felnott vagy-e vagy inkabb meg kamasz.

2019. júl. 4. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
*jatszadozik veled
2019. júl. 4. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!