Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot akar tőlem egy 10évvel idősebb férfi?
Elmész vele wellnesezzni - potyán, ahogy azt illik - és így utána ártatlan kisbárány arckifejezéssel - "vajon mit akarhat? Mi most kapcsolatban leszünk?"
Mi a fene?
Hát, anélkül, hogy kibeszélnétek a dolgot és úgy vagy/vagytok, hogy lesz valami valahogy, akkor minden bizonnyal az lesz, hogy a valami lesz, mégpedig valahogy, ez 100%. Íg van ez az idők kezdetétől és az idők végezetéig így is lesz. Ahhoz, hogy az legyen, amit akarunk, a valaminek adni kell egy nevet és a lehetőségek és az előkövetelmények figyelembevételével, meg lehet tervezni, hogyan lesz a valamiből az, aminek nevet adtunk. Ez anélkül, hogy arra az időre, míg erről beszéltek, el nem vonatkoztattok a jelen dolgoktól kicsit, nem fog menni és maradtok szabadidős partnerek vagy befejezitek.
Szerintem kérdezz rá, hogy neki mi kéne tőled ahhoz, hogy ez részéről működjön, meg tudod akarod-e adni és ugyan ez megfordítva, aztán, ha egyetértés van, akkor lehet rá tervet készíteni, amellett elköteleződni, majd szépen végrehajtani.
32/f
Nem tudja, hogy nem tetszik neked.
Van egy 19 éves ismerősöm, 1 éve férjhez ment egy 50 körüli férfihez. Előtte tini fiúval járt.
Vannak így párok.
Mert nekem az jön le, hogy nem tetszik neked, bármennyire is más a belső megélésed.
Vagy csak nem mutatod ki.
Idősebb vagyok nálad néhány évtizeddel, és azt tapasztaltam, hogy a nőnek kell a férfit választania. Most ha te őt választanád, veled lenne, amit te akarsz tőle, az lenne. De te nem választod.
Lehet, hogy csak udvar-ias, de az is lehet, hogy ő ilyen "készséges", hogy ha megkéred, elveheted.:)
Sok férfit el kell venni feleségül.:)
Te csak hezitálsz, nem csapsz le rá, pedig le lehet őrá most.
Pff, nagyon könnyen találnánk párt, ha ez így működne.
Szerintem ez elég ellentmondásos viselkedés, állítsd döntés elé: vagy legyetek együtt kapcsolat szinten, vagy hagyjon békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!