Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerető lettem, de többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető lettem, de többet akarok! Elmondjam neki vagy inkább fojtsam magamba?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy nálam 14 évvel idősebb nővel, aki párkapcsolatban van már nagyon régóta. Mostanra odáig jutottunk ,hogy napi szinten beszélünk, és találkozunk (15-20 percre, egy kis romantikázásra). Részemről csak szexnek indult az egész, és még én erősködtem ,hogy ne vigyünk bele érzelmet mert nem lesz jó vége. Volt egy kisebb szünet, mert télleg érzelmek nélkül vágtam bele, és volt olyan időszak amikor nem akartam vele lenni. Ezt eléggé magára vette, és néha emlékeztet is rá ,hogy milyen voltam vele, amit már sokszor meg bántam. Azóta vissza férkőztem a kegyeibe, és most már normálisan kezelem a dolgokat. Hát így pár hónap után úgy érzem ,hogy teljesen bele estem. Mikor együtt vagyunk teljesen odáig vagyunk egymástól, nem is gondoltam volna ,hogy ilyen meg fog történni velem. Utalgattam már rá ,hogy lehet megkéne próbálni, engem nem zavarna a korkülönbség, de a válasz annyi volt h nem szabad, nem lehet, a szüleim mit szólnának ,hogy összeszedtem egy vénlányt, jobbat érdemlek, meg hasonlók.. mintha félne a változástól, félne kiszakadni a megszokott életéből. Elveszíteni se akarom, de ez a 2. hely egyre jobban zavar. Ez az örökös bujkálás, meg hogy ritkán tudunk úgy összejönni ,hogy neki sincs otthon a párja. Ha nem lenne senkije akkor összejönne velem, mondván nem ő lenne az első nő akinek fiatalabb fiúja van. Ő is tele van érzelmekkel , mert állandóan érezteti velem ,hogy kellek neki. Mondta ,hogy az első és utolsó ilyen kalandja én vagyok, de egy kicsit viszont élvezi is ezt a helyzetet, ezt a tilosban járkálást. Kitárulkozzak neki, vagy inkább hagyjam ,hogy az idő mit hoz ki belőle? Esetleg csak ennyire vak lennék, hogy nem veszem észre ,hogy csak a kalandot keresi velem? Esetleg nem akar kijönni a biztonságos zónájából? Vagy hagyjam rá mert úgyis én húzom a rövidebbet? Soha nem voltam még ilyen helyzetben, és bevallom nem a legjobb érzés.

28 F

2019. júl. 3. 16:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd.Ha nem,akkor neked is jobb lesz.Veszítenivalód nincs.Mindenképp nyersz.Ha igen azért,ha nem azért ,mert felszabadulsz,nincs kétség,tudod,hogy ebből nem lesz semmi.Bár ahogy leírtad végülis már beszéltetek róla,csak akkor nem teljesen komolyan.
2019. júl. 3. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jah,és az elmondani amit érzek az nálam azt jelenti,hogy azért mondod el, mert tényleg többet akarsz,felvâllalnád is.Nem csak kiadod magadból a dolgokat,hogy megkönnyebbülj.
2019. júl. 3. 17:04
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Sosem leszel első helyen. Csak a szex kell, amit a férjétől nem kap meg és ennyi. Ez egy teher, amit a bújkálással együtt minden szeretőnek vállalnia kell. Vagy elég ez tőle, vagy megszöksz. Nem mennék bele morális szempontból a jellemzésedbe, hogy képes vagy foglalt nővel hetyegni, és azt sem ragoznám tovább, hogy ez a nő egy ordas k...ukorica.
2019. júl. 3. 17:05
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
3# párkapcsolata van, nem férje.
2019. júl. 3. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem kibaxottul mindegy
2019. júl. 3. 17:09
 6/13 anonim ***** válasza:
41%
Annyora nem.A férjét nehezebben hagyná ott.Másrèzről hiába ordas kukoricázod,ha a barátja sosincs otthon,akkor kb a férfinak is lehet valami barátosnője,akivel a kapcsolata mellett hetyeg.
2019. júl. 3. 17:11
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
#6: gyökér vagy. Vagy csak dolgozik.
2019. júl. 3. 17:12
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Gyökér az nem én vagyok,Te vagy aki embereket ismeretlenül kukoricâzol,de a másik félről biztosan tudod,hogy csak dolgozik.Én pl nem szidtalak,de neked ez is könnyen ment.
2019. júl. 3. 17:14
 9/13 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatban van csak, ami szerintem eléggé ellaposodott és megszokásból vannak együtt. És nem olyan szinten kapja a törődést már, mint tőlem. Mellettem megint Nőnek érezheti magát. (ez csak egy saját elképzelés, erről nem beszéltem vele)
2019. júl. 3. 17:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
zökkentsd ki a komfort zónájából.. adj neki ultimátumot, a langyos vízből senki nem lép ki magától
2019. júl. 3. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!