Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már voltatok igazán szerelmesek? Mit érez olyankor az ember?
Figyelt kérdés
Nekem eddig 2 rövidebb kapcsolatom volt, de így utólag visszagondolva már a legelején sem volt meg egyikőjükkel sem a tűz és hónapokkal később sem alakult ki erős ragaszkodás, kötődés részemről. Igazából nem is értem, miért jöttem össze velük. Talán csak nagyon magányos voltam. Harmadszorra tényleg nem szeretnék ilyen kapcsolatba belemenni, csak és kizárólag valódi érzéseket szeretnék átélni.2019. júl. 3. 16:13
11/14 anonim válasza:
A torkomban dobog a szívem, nehezen kapok levegőt ha meglátom. Mindig a közelében szeretnék lenni, látni, érinteni és érezni.
12/14 anonim válasza:
Nemrég igen. Belülről jön egy érzés, hogy jó vele lenni, értjük egymást, kellemes a hangja.
13/14 anonim válasza:
Nagy bamba lovat csinál nelőlem a szerelem:)
14/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek, akiknek már sikerült átélni ezt az érzést! ^^
2019. júl. 4. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!