Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknek alapvetően könnyebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek alapvetően könnyebb?

Figyelt kérdés

A kérdésem igazából mindenre kitérhetne, próbálom összefoglalni mire gondolok.

A nőknek szerintem a megélhetés, társkeresés, alapvetően könnyebb mint a férfiaknak.

Ha két azonos szinten lévő emberről beszélünk, akkor a nő sokkal gyorsabban, könnyebben talál magának partnert/társat mint a férfi. Ezt jól mutatják a társkeresők is például, egy átlagos külsejű nőt is bombáznak üzenetekkel.

Megélhetés alatt arra gondolok, hogy a legtöbb “női szakma” vagy a divatos szakmák elég könnyűek és relatív jól is fizetnek. A férfi meg menjen csak szakmunkásnak (90%-ban kemény építőipar), menjen mérnöknek, menjen ügyvédnek, orvosnak, rendőrnek stb. Persze a férfias szakmákban is vannak nők, elenyésző arányban.

Ráadásul mivel könnyebben találnak párt így logikusan a megélhetés már azzal is könnyebb, hisz ketten könnyebb boldogulni mint egyedül.

Arról már ne is beszéljünk ha valaki direkt a gazdagabb férfiakra hajt. Nyilván nem mindenki, de sokan nézik milyen autóval érkezik a férfi vagy éppen milyen beosztásban dolgozik.

Néha belefutnak 1-1 olyanba, hogy a számukra lenézett szakmában dolgozó, például asztalos, saját céget visz és többet keres mint egy multinál dolgozó menedzser. De ez tényleg nem a többség, szerencsére aranyásó nőből viszonylag kevés van.

Illetve amitől még kiráz a hideg, az a szintén divatos influencer “munka”. Sok fiatal lány kihasználja, hogy szép vagy legalábbis nem csúnya és egy kis edzéssel jól tudnak kinézni, aztán instagramon minden második posztjuk valamelyik kerek testrészükről szól. Ezzel sok követőt szereznek és már meg is élnek a rájuk bízott reklámokból. Sok 20-22 év körüli lányt ismerek aki gyakorlatilag ebből él, és napi pár óra munkát fektet bele. Ezt meglehet csinálni egyébként férfiként is csak sokkal nehezebb. 10 influencer nőre jut egy influencer férfi.

Ti mit gondoltok, könnyebb a nőknek? Eddigi tapasztalataim alapján könnyebb boldogulni nőként.

24/F

2019. júl. 1. 00:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%
Szép nőként tényleg elég volt csak nagyokat pillázgatnom a nyelvvizsgámért és a 3 diplomámért. Annyira könnyű volt minden!
2019. júl. 1. 09:02
 22/24 anonim ***** válasza:
85%

#21: Ugyeeee? És amikor két külföldivel kell tárgyalni egy 35 milliós szerződésről angolul, ott csak ki kell dobni a cicit, mosolyogni, meg dobálni a hajunkat.

De a kenyeret is úgy kapom, hogy megmutatom a boltban a bugyimat. Igaz, a pékségben feketén 80 ezerért csak nők dolgoznak, de sebaj!

2019. júl. 1. 09:13
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

21-es és 22-es. Magatok ellen beszéltek! Talán mégis lehet nőként is jól keresni? Ki mondta hogy nem kell letenni semmit egy jó melóért? Na és felvettek? Nem utasítottak el? Aztaaaa!!! Szóval mégsincs férfiuralom? Talán a nők is érvényesülhetnek?

Akkor most abba gondolj bele, hogy egy férfinak is el kell végeznie egy egyetemet. Na erre varrj gombot. Aztán egy férfivel nem kivételeznek azért, mert szép az arca. Ne gyertek már a dumával, hogy a nőknek olyan baromi nehéz, a férfiak nem csinálnak semmit. A lovak fütyijét drágám! Én férfiként is mosok, főzök, bevásárolok. Emellett képzeld el, van diplomám, jó munkahelyem, és csak úgy mellékesen felüdülés képpen, néha-néha végzek fizikai munkát is. Most mutatom a középső újjam, és ezt nektek!

Ti nők olyan fantasztikusan debil kápességekkel vagytok megáldva a párválasztás terén, hogy az már lassanként vállalhatatlan! Sírtok itt mint a 3 éves gyerekek, mert hát rátok szakad a világ összes terhe! Talán jól kellene választani magatok mellé férfit. Ne gyertek itt nekem a belső értékekkel, mert ti nagyszerű nők, olyan 80-90%-ban magabiztosan tenyereltek bele a legnyomorultabb férfiakba. Viszont olyan ari, édi, macsós, férfias cserébe.

Én innen csak gartulálni tudok amikor egy egresszív állatnak mondtok igent, vagy egy szenvedélybetegnek, vagy egy dologtalan munkakerülőnek stb. Tudom, mert hát a szerelem. Hát én meg csak röhögni tudok rajtatok, és nem bántásként mondom, de meg is érdemlitek a sorsotokat.

2019. júl. 1. 12:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Oszinten, ha en egy 170-180 centis, atlagos izomzatu ferfi lennek, tok szivesen mennek acsnak vagy komuvesnek.

Nagyon szeretek barkacsolni, epiteni...de besz.ptam- alig 160 centis, cuki arcu nonek szulettem, sajnos, a 35 kilos gerendakat es a malteres vodrot nem birom el - raadasul, a kulsom miatt altalanossagban komolyan sem vagyok veve a ferfiak altal.

Multkor gaz volt a vizvezetekkel a hazban, tudtam mi a baj, de sem eszkozom nem volt, sem eleg batorsagom, h hozzanyuljak. Szerelot hivtam, elmondtam, mi a problema...az a lesajnalo felmosoly es az, hogy az en hazamban, az en megbizatasomra kijon es a tudnivalokat nem nekem, hanem az epp ittlevo batyamnak sorolja...roppant kellemes erzes.

A hivatasomrol pedig..

konnyu, cicikidobos, noi munka..kavezok es aktakat pakolok napi nyolc oraban....- ezt volt, hogy randin megkaptam a kepembe.

ahhamm.....nyilvan konnyu: tobbnyire bantalmazott gyerekek, nok, hajlektalanok stb. eletet rendezni, abban valtozast elerni havi netto 140 ezerert, 5 ev egyetem utan, NULLA tarsadalmi megbecsulessel.

Es akkor itt is az ohjaj, nem is er semmit, mert fizikailag nem megterhelo, csajos irodai munka.

De ugyanezt elmondhatnam a korhazi apolokrol, tanarokrol, ovodai dajkakrol onkormanyzati dolgozokrol- elsore mind csajos, konnyu kis semmilyen munkak.

De, ha nem vegezne el valaki ( Lasd:epp most BP-i, Kormanyhivataloknal levo helyzet) hatalmas gondok lennenek.

Megfizetve nincsenek, tarsadalmi megbecsulesuk sincs, nagyon konnyuek. Mind-mind noi munkak.

( gondolom, most jon, a ha nem tetszik, menjetek multiba tobbmuszakozni- de gondoljunk bele, minden ovono, szocmunkas, orkormanyzati dolgozo stb. elmegy multihoz..mi lesz?)

Az influenszerkedest felesleges idekeverni szerintem.

Az az alapbol jobb korulmenyek kozul szarmazo, szeplanyok vilaga- mutass egy videki, valoban szegeny csaladbol influenszerkedessel felemelkedett lanyt.

Nem tudsz, mert ahhoz, hogy cegek szerzodjenek veled, alapbol "menonek" kell lenned. Nem csak kulsore, hanem alap divatos eletstilust kell mutatnod kifele, amivel elered, hogy a "kovetoidre" befolyassal legyel.

Ha te tenyleg "sok" ebbol elo lanyt ismersz, akkor olyan korokben mozogsz- ha pedig azokban a korokben mozogsz, nem lehet olyan nehez eleted, mint amit itt eloadsz :)

2019. júl. 1. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!