Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknek alapvetően könnyebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek alapvetően könnyebb?

Figyelt kérdés

A kérdésem igazából mindenre kitérhetne, próbálom összefoglalni mire gondolok.

A nőknek szerintem a megélhetés, társkeresés, alapvetően könnyebb mint a férfiaknak.

Ha két azonos szinten lévő emberről beszélünk, akkor a nő sokkal gyorsabban, könnyebben talál magának partnert/társat mint a férfi. Ezt jól mutatják a társkeresők is például, egy átlagos külsejű nőt is bombáznak üzenetekkel.

Megélhetés alatt arra gondolok, hogy a legtöbb “női szakma” vagy a divatos szakmák elég könnyűek és relatív jól is fizetnek. A férfi meg menjen csak szakmunkásnak (90%-ban kemény építőipar), menjen mérnöknek, menjen ügyvédnek, orvosnak, rendőrnek stb. Persze a férfias szakmákban is vannak nők, elenyésző arányban.

Ráadásul mivel könnyebben találnak párt így logikusan a megélhetés már azzal is könnyebb, hisz ketten könnyebb boldogulni mint egyedül.

Arról már ne is beszéljünk ha valaki direkt a gazdagabb férfiakra hajt. Nyilván nem mindenki, de sokan nézik milyen autóval érkezik a férfi vagy éppen milyen beosztásban dolgozik.

Néha belefutnak 1-1 olyanba, hogy a számukra lenézett szakmában dolgozó, például asztalos, saját céget visz és többet keres mint egy multinál dolgozó menedzser. De ez tényleg nem a többség, szerencsére aranyásó nőből viszonylag kevés van.

Illetve amitől még kiráz a hideg, az a szintén divatos influencer “munka”. Sok fiatal lány kihasználja, hogy szép vagy legalábbis nem csúnya és egy kis edzéssel jól tudnak kinézni, aztán instagramon minden második posztjuk valamelyik kerek testrészükről szól. Ezzel sok követőt szereznek és már meg is élnek a rájuk bízott reklámokból. Sok 20-22 év körüli lányt ismerek aki gyakorlatilag ebből él, és napi pár óra munkát fektet bele. Ezt meglehet csinálni egyébként férfiként is csak sokkal nehezebb. 10 influencer nőre jut egy influencer férfi.

Ti mit gondoltok, könnyebb a nőknek? Eddigi tapasztalataim alapján könnyebb boldogulni nőként.

24/F

2019. júl. 1. 00:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Férfiak meg youtube-os gamerkedéssel tudnak nagyon sok pénzt keresni, és "influencerkedni", lásd PewDiePie, vagy a mostanában elhunyt Etika.
2019. júl. 1. 02:17
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én pont a napokban gondolkodtam ezen, hogy bárcsak férfinak születtem volna. Persze van egy csomó dolog, amit szeretek abban, hogy nő vagyok. De összességében nem kérdés, hogyha választhattam volna, akkor férfinak születek.
2019. júl. 1. 03:04
 13/24 A kérdező kommentje:

Férfiak közül néhányan valóban tudtak pénzt keresni youtube gamerkedéssel, viszont nőként én is könnyebb. Hatalmas pénzeket kerestek/keresnek azok a csajok akik egy lenge ruhában leülnek játszani egy népszerű játékkal és ezt élőben közvetítik. Semmi meztelenkedésre nem kell gondolni, csak kb bikiniben, fehérneműben leülnek játszani és sokan ezért fizetnek.

Műkörnösnek meg egyszerűen azért nem megy a férfiak nagy része, mert el van könyvelve női szakmának. Nekem egyébként eszembe jutott már, hogy megcsinálom, mert nem tartom nehéznek és ha mástnem van a kezemben egy plusz lehetőség. Viszont egy nagyobb társaságban neadjisten egy kocsmában ha férfiként én megszólalok, hogy “műkörmös vagyok” a tipikus reakció az lesz “miva’ b*zi vagy?”. Ráadásul női oldalról se lesz sokkal pozitívabb a reakció.

Nem akarom bántani egyik felet se, elhiszem hogy mindenkinek megvannak a problémái. Én csak azt látom, hogy nőként könnyebb boldogulni. Szép nőként meg aztán pláne. Végtelenül elcsépelt példa, nem is akartam felhozni, de átlag pasiként mikor tudnám azt megtenni egy idősebb nővel mint amit Vajna Timi csinált Andy Vajnával? Egy viszonylag szép harmincas nőként összejött egy meglehetősen idős, gazdag férfivel és gyakorlatilag biztosította a jövőjét pénzügyileg. Mennyi esélyem van kifogni egy gazdag öregasszony aki nyit nekem néhány üzletet meg hagy rám egy “kisebb” összeget?

Mondom, nem célom az ilyesmi, a saját korosztályom keresem, de ha akarnám se tudnám ezt megtenni. Fordítva szinte bármikor.

2019. júl. 1. 03:05
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

"férfi meg menjen csak szakmunkásnak (90%-ban kemény építőipar), menjen mérnöknek, menjen ügyvédnek, orvosnak,"

Rengeteg nou ügyvéd és orvos van, a mérnök is egyre több.

Mit rinyalsz?

Szánalom.

2019. júl. 1. 06:33
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha lelép a férjed 2-3 gyerek után, és nem tudsz normális munkát elvallalni. Mert hol az egyik beteg, hol a másik. Akkor ugass. Komolyan, férfiak már nincsenek, csak hisztizo himnemuek.
2019. júl. 1. 06:36
 16/24 anonim ***** válasza:
5%

Én meg a női rinyát nem értem. Bármilyen, ismétlem BÁRMILYEN férfi ott fekszik a lábaitok előtt, a kiélezett verseny nem a férfiak miatt van, hanem hogy ti nők, túllicitáljátok egymást.

A másik. Úgy adjátok elő, hogy alig van normális férfi. Érdekes, a körülöttem élő férfiak 99%-a normális értékrenddel bír, diplomások, dolgoznak, van saját életük, és mégsem kellenek senkinek. Nem lúzerek, van kiállásuk, tudnak kommunikálni. Erre mi történik a valóságban? Ti nők olyan jól tudtok párt választani! Nektek az idióták, a szenvedélybetegek, a simlisek kellenek! Mert hát ők annyira vagányak, annyira jól ledumálják rólatok a bugyit.

Aztán azt is előhozzátok, hogy 2-3 gyerekkel otthagynak benneteket a férfiak. Mégis, ki választotta, ki mondott igen nekik? El voltatok olvadva tőlük, azt sem tudtátok hogyan és hányszor szopjátok le őket. Vagy pont az ellenkezője, megtagadtátok tőle a szexet, majd csodálkoztok hogy lelép a férjetek. Jól teszi.

Munkahely. Ott dolgoztok ahol akartok, demokrácia van. Ha meg gyereketek születik, a férfira hárul a feladat, hogy több pénzt hozzon haza. A párkeresésben óriási előnyötök van, ezen felesleges is vitatkozni. A nemek között egyenlőség van, ez már nem a középkor. Igen, van ami a férfiaknak könnyebb, és van ami a nőknek, de ennek már biológiai okai is vannak.

Ha megnézem a rossz párkapcsolatban élő, vagy az esetleg elvált nőket a környezetemben, messziről látszik, hogy hol a hiba. 3 dolog van. Már az elején rossz volt a párválasztás. A másik dolog hogy anyuci helyett anyucivá váltak, a harmadik meg az, hogy rideg és hideg légkört teremtettek. Unalmas már hogy mindig a férfi a hibás, mindig a férfinak kell a nő hibáit kijavítania, a szexben mindig a férfinek kell aktívnak lennie. Ha baj van, akkor a férfi nem csinálta azt amit kellett volna stb...

Na és képzeld, vannak elvált nők a környezetemben, akik hiába váltak el, hiába van 2-3 gyerekük, az életük egyre jobb, mert minden újjukra 5 férfit kaptak, akikből csak ki kellett választani a legjobbat.

2019. júl. 1. 07:11
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem könnyebb a nőknek, sok szempontból nehezebb is. A könyelvben "női szakmákként" nevezett munkák pont, hogy nem fizetnek jól általában, a társadalmi presztizsük sem túl magas egy-két kivételtől eltekintve. A "férfi szakmák" azok, amikkel pénzt is lehet keresni és ha egy nő ilyesmit szeretne csinálni, akkor minimum kétszer annyit kell letennie az asztalra, hogy ne nézzék le. (Érted, nem azért, hogy elismerjék, csak hogy ne nézzék le. A "férfi szakmákban" sikeres nőknek ötször annyit kell gürcölnie, hogy olyan szinten bizonyíthasson, mint egy sikeres férfi.)

Másrészt hülyeség, hogy a nőknek könnyebb lenne a megélhetés. Kevés a gazdag férfi és ezért kevesen vannak nők akiknek gazdag pasija van. Sok nőnek nincs is gyomra ahhoz amiről te írsz, hogy eltartassa magát egy számára visszataszító, öreg pasival. Átlagosan sokkal több a csóró/átlagos anyagi helyzetű férfi, aki sokszor magát sem tudja eltartani, nemhogy egy nőt vagy egy családot. Ezért a nők is dolgoznak, általánosságban közösen fizetnek mindent. Tehát egy átlag nő valószínűleg egy hozzá hasonló átlag anyagi helyzetű pasival él együtt, amiből következik, hogy mindkettőjüknek azonos szintű "segítség" anyagilag az együttélés. Ha ezután gyereket is vállalnak, akkor jellemzően a nő foglalkozik munka mellett a háztartás vezetésével és a gyerek nevelésével is, a férfi ezzel szemben csak dolgozik, otthon pedig semmit nem csinál. A szülés után is a nő kerül anyagilag/szakmai szempontból hátrányos helyzetbe, nem a férfi. Ez főleg azért is gond, mert mivel a férfi nem keres annyit, ezért a nő munkájára is rá vannak szorulva és ezzel a nyomással is a nőnek kell megbirkóznia. Aztán ha ne adj Isten a férfi lelép, mert megunta a családosdit, neki többet dolga nincs a gyerekkel. Ha nem akar gyerektartást se fizet, úgy sem tudják rajta behajtani.

Az influenszerkedés meg lehet nehezebb férfiként, de az élet más területein meg a nőknek nehezebb FONTOS, KOMOLY ügyekben érvényesülni. Tehát nem a szex partner keresésre gondoltam, mert a legtöbb nő nem attól boldog, hogy akárki megdugná.

2019. júl. 1. 07:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Férfi körmöshöz járok. Felesége van, most várják az első babát.

A szomszédunk két férfi. Melegek. A lakást a kis selyemkandúr kapta, akkor alszanak csak itt, ha bulizni voltak, és nem akarnak piásan hazautazni. A legjobb szomszédok. 😁 A srác kapott két üzletet is a belvárosban. Pont ugyanazt teszi érte, mint a Vajna Timi. De őszintén szólva az idősebb pasas ezerszer jobban néz ki, mint az Andy Vajna, és olyan 50 körül lehet csak. Szinte kár érte, hogy meleg.

Olyan fiú is sok van, aki kimondottan idősebb, jól sztiuált nőket keres. Cserébe annyit nyújt, hogy egész éjjel tudja dugni. Mindenki boldog.

Csak valamiért kevés a gazdag ötvenes nő.

Te is csak panaszkodni tudsz. Miért nem keresel egy gazdag idősebb nőt? Te otthon műkörmözgetsz, este boldoggá teszed, a napi szex is adott, anyagilag is megéri, mi tart vissza??

Hajrá!

Sose tálalod ki, hogy a nők ezt miért tudják könnyebben megtenni, mint a férfiak. Nem segítek kitalálni.

2019. júl. 1. 07:56
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Mert a 60 eves dagadt nyanyara nem all fel. A noknek meg sikosito be azt csa.
2019. júl. 1. 08:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Férfi műkörmös is van a világon. Menj annak, ha azt irigyled.

Egyébként, ha utánanéznél, akkor láthatnád a statisztikai adatokból, hogy a nők mennyivel kevesebbet keresnek a férfiaktól ugyanazokban a munkakörökben.

Nőnek lenni tényleg nagyon könnyű... Próbálnál meg azon sakkozni, hogy hogyan oldod meg a gyerekszülést, GYED/GYES-t és a szakmai karrieredet.

2019. júl. 1. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!