Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek ez tényleg bejönne vagy ez csak a reklámokban működik?

Figyelt kérdés
Mostanában szoktam látni a tv-ben egy reklámot amiben egy fiú és egy lány összenéznek majd a fiú odamegy a lányhoz és ad neki egy csokit amit a lány mosolyogva elfogad.Szerintetek ez a valóságban is működne?
2019. jún. 27. 16:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Négyes, király vagy, ha egy csokit is szexuális zaklatásnak veszel. Biztos több hercegnő is lakik a kissé túlméretes testedben.......
2019. jún. 27. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

A Red Bull pedig igazi szárnyakat ad.

Nem fogadnám el, akkor se, ha amúgy a srác, aki adná nem lenne unszimpatikus.

2019. jún. 27. 18:20
 13/16 anonim ***** válasza:
2019. jún. 27. 19:36
 14/16 anonim ***** válasza:
2019. jún. 27. 19:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
És honnan tudjam nincs benne valami drog.
2019. jún. 27. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Láttam már ehhez nagyon hasonló kérdést, nem tudom azt is te írtad-e ki. Ott is leírtam, itt is leírom, hogy én biztos nem örülnék, sőt, hátsó szándékot sejtenék. Szerintem ez csak abban az esetben működik ha csokit osztogatsz mindenkinek promóciós céllal.
2019. jún. 27. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!