Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönne egy ilyen személyiség?

Figyelt kérdés

Ismerkedésnél szeretek nyílt lapokkal játszani, egyből magamat adni, nem szeretem az ilyen minden okés minden jó féle közhelyes elcsépelt ismerkedési sablont, hanem mindent egy lapra tenni és szeretem, ha egy nő is meri magát adni nem kell ezt a bizalmi játékot játszani, hanem mer teljesen nyílt lenni.

Mivel kicsit beszédhibás vagyok és nem tudok annyira jól fogalmazni így inkább tettekkel fejezem ki magam, mint szavakkal mondatokkal.

Nem állok úgymond sorba nem szeretek semmit se követni se divatot se valamilyen bevett szokást. Nagyon megvetem az olyan embereket akiknek nincs egyéniségük és csak a sorban állnak. Számomra nagyon unalmasok, semmilyenek.

Imádok hülyülni, csipkelődni, jókat nevetni, grimaszolni, feszültség levezető kézmozdulatokat csinálni, színészkedni van mikor kitalálok szerepet ami az agyamból kipattan és azt eljátszom. Ezért is azt tervezem, hogy majd elmegyek egy színészképzőbe, a színészkedéstől nagyon eltudok lazulni. Sokáig nem találtam a tehetségemet nem voltam jó tanuló, nehezen tanultam egy szakmám van amit nem is szerettem csinálni és jó lenne, ha ebbe találnék valami potenciált.

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert sokáig önértékelési zavarokkal küzködtem, önbizalomhiányos is voltam és most végre egyre inkább eltudom fogadni magam, tudom hogy még nem teljesen de törekszek és kiváncsi vagyok, hogy létezik e olyan lány aki így elfogadna a lököttségemet is, mert enélkül kissé feszült vagyok. :D

Olyan lányt keresek aki hasonló, mint én aki laza, hülyülős, nyílt, meri magát adni, szexualitásban is van fantáziája nem prűd és megbízható. Remélem van ilyen lány és nem csak a fejemben létezik.

2016. febr. 7. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz, hogy nem nem jön be. Ez a szeretek szerepeket kitalálni és eljátszani még ijesztő is így elképzelve.
2016. febr. 7. 23:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Pedig ezzel senkinek se ártok. :D
2016. febr. 7. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Számomra ilyen a tökéletes férfi, de kevés ilyen lányt fogsz találni,( aki még komolyan is vesz.)A legtöbben frászt kapnak Tőled majd! Válogass, csak ezt tudom tanácsolni!
2016. febr. 7. 23:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos sokan követik az átlagos rémunalmas dolgokat és többen a más fajta viselkedésem miatt nem bírnak. Megtaláltad álmaid férfiját? :D
2016. febr. 7. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
:-) Sok barátnőn túl leszel, mire rá lelsz majd, ez van...
2016. febr. 7. 23:33
 6/6 anonim válasza:

Persze :)

Ha nagyon átgondolom a párom és èn is ilyesmi páros vagyunk ;)

2016. febr. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!