Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek ez tényleg bejönne vagy ez csak a reklámokban működik?

Figyelt kérdés
Mostanában szoktam látni a tv-ben egy reklámot amiben egy fiú és egy lány összenéznek majd a fiú odamegy a lányhoz és ad neki egy csokit amit a lány mosolyogva elfogad.Szerintetek ez a valóságban is működne?
2019. jún. 27. 16:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
Kover lanyoknal probalkozz!
2019. jún. 27. 16:16
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Ja, kb. annyira, hiteles, mint az intimbetétreklámokban, ahol mindig kék folyadékot löttyintenek a betétre. Szerinted a nők kéket menstruálnak?
2019. jún. 27. 16:16
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Barátok, párok, társak között biztosan. De nehogy nekiállj a metrón csokit osztogatni minden lánynak aki összenéz veled, mert komplett hülyének fog nézni.
2019. jún. 27. 16:23
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
Kövér vagyok, és nem tudom, lehet fura, de nálam ez szexuális zaklatás.
2019. jún. 27. 16:24
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként hogy képzeled? Mindig lesz nálad egy tábla csoki, aztán ha véletlenül rádnéz egy csaj, odamész hozzá, vigyorogsz, és a kezébe nyomod az édességet?
2019. jún. 27. 16:26
 6/16 anonim ***** válasza:
11%

Az h vki ad egy csokit? XD jesus fucking christ.

Amugy nyilvan poenkodtam en is duci vagyok (bar epp fogyoban) de latom itt mki faphina

2019. jún. 27. 16:26
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha a valóságban is működik, ami a reklámban, akkor a Red Bulltól lehet repülni? :-D
2019. jún. 27. 16:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sovány vagyok de ingyen csokit elfogadnék, ha az illető nem várna szexet ellenszolgáltatásként.
2019. jún. 27. 16:27
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Amugy ha mar igy akarnek csajozni, akkor teliraknek egy hutotaskat balatonszelettel, kiallnek vmi forgalmasabb helyre mint az ilyen osztogatos diakmelosok tudod. Aztan mikor olyan lany jon akkor adnek neki (mar keves van csak a legszebbeknek jar) vagy ilyesmi. Bar ha kesobb kiderul h nem os meloztam csak csajoztal az ciki:D

25l

2019. jún. 27. 16:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ezeket a reklâmokat olyan emberek írhatják, akik még nem csajoztak...
2019. jún. 27. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!