Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Le tudnátok esetleg írni nekem, hogy milyen érzés szerelmesnek lenni egy nőbe?
El sem tudom képzelni, mit lehet szeretni a nőkben. Én is nő vagyok, és néha saját magam kergetem az őrületbe, egyszerűen a legtöbbünknek a vérében van a hiszti. Szomorú ezt beismerni, de én nem tudnék együtt élni egy barátnőmmel se, pedig imádom őket, de akkor is.
És hetero vagyok, így nem értem hogyan lehet beleszeretni egy nőbe. Mert amit én szeretek a pasikban, az általában nincs meg a mi nemünkben: bátorság, olyan igazi jó humor, védelem, mély férfias hang és egyfajta varázslatos zárkózóttság, az érzelmek diszkrét kezelése, ami vonzóvá teszi a férfiakat. Az általam ismert szerelem érzése az ezekből jön létre, és nekem ez mindig egyfajta megmagyarázhatatlan jóleső érzés, hogy megvéd a pasi és úristen de oda vagyok érte, meg amikor megölel akkor befed az egész testével, babusgat és szeretget.
Milyen a szerelem másik fele, amikor nők iránt táplált érzésekről beszélünk? Konkrét testrészeket is szerettek, mint pl nők vonzódnak az eres kezekhez vagy széles vállakhoz? Mondjuk ez kevés a szerelemhez, de ilyen apróságokat imádsz a párodban amikor már együtt vagytok.
Nos férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!