Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik?

Figyelt kérdés
Nos van egy pár, és az egyik fél szakít a másikkal, ekkor akivel szakítottak megígéri, hogy örökké szeretni fogja. Nekem volt már fiatalon ilyen kapcsolatom, hogy ezt állították... Persze én tudtam, hogy ilyen nincs ő meg akkor ezt érezte, de természetesen idővel elmúlt. Nos a kérdésem ennek szólt, hogy hallottatok, esetleg veletek történt meg ilyen eset, vagy csak szimplán a véleményetekre vagyok kiváncsi, hogy létezhet-e. Egyébként szerintem nem létezik!:)
2019. jún. 25. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Önostorozâsról?Minek megígérni a másiknak szakításkor,hogy örökre szeretni fogja?Retardált?

Biztos létezik.yen ember egyébként,ha nemis gyakori

2019. jún. 25. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az a pillanat, amikor ezt mondta, az elmúlik, az ember változik stb. Azóta ezerszer lehiggadt és találhatott mást.
2019. jún. 25. 13:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld!:) Egyébként én is ezen a veleményen vagyok!:)
2019. jún. 25. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy van-e aki egy életen át egy nőt/férfit képes szeretni, akkor is ha az illető nem lehet az övé?

Akad ilyen ember, de nagyon ritka. Pont mint az életre szóló igaz szerelem, ... lényegében ez is az, csak viszonzatlan.

2019. júl. 1. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!