Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik ilyen? Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? Hogy lehet hogy először csak unszimpátia volt?

Figyelt kérdés

A párod és a legjobb haverod összejönnek egymással de úgy hogy kezdetben mikor egy társaságba jártatok ki nem állhatták egymást?!

Hogy lehet az hogy hónapok telnek el úgy hogy nincsenek jóban aztán hirtelen nagy lesz a szerelem?

2019. jún. 12. 05:49
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Van ilyen (Ilyen tapasztalatom konkrétan nincs csak hasonló).

Volt már úgy hogy egy pasi ismerkedés elején nem volt szimpatikus, azt ahogy egyre jobban megismertem belsőleg, megfogott.

2019. jún. 12. 07:28
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Volt. Csaj akit most elakarok hívni randizni először a falat kapartam tőle, meg a stílusától. Azt egyszer elkezdtünk valamiért normálisan beszélgetni és kiderült, hogy a nagyon idióta stílusa mögött egy nagyon szerethető, kedves és intelligens csaj van a valóságban, aki csak túl sokat csalódott a férfiakban és inkább magát védi ezzel a stílusával.
2019. jún. 12. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a bizonyos rózsaszín köd csodákra képes. Annyi a gubanc ilyenkor, hogy amikor elmúlik, akkor lehet, hogy megint utálni fogják egymást.
2019. jún. 12. 09:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Na ezért érdekelne pont. Ha elmúlik a köd akkor nem fog megint idegesítővé válni? Mert szerintem ez simán megtörténhet.
2019. jún. 12. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

Van persze. Az én arrogáns, szigorú tekintetű, gyökér főnököm annó úgy belopta magát a szívembe pár óra alatt,amit muszáj volt együtt dolgoznunk, hogy utána csak rá tudtam gondolni. Az első "kedves" mondata az volt hozzám,hogy: nem is gondoltam volna,hogy nem vagy egy h*lye p*csa. Ő sem kedvelt.😀

Azóta a férjem és 2 gyerekem csodálatos apukája. Nem idegesít egy kicsit sem és már azt is bírom benne,amitől régen falra tudtam volna mászni.

2019. jún. 12. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert amelyik nőt idegesít egy pasi az általában azért idegesíti mert nem őt döngeti.
2019. jún. 12. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, az esetek nagy százalékában ha elmúlik a köd, kezdődik előről egymás gyilkolása.
2019. jún. 12. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!