Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az exem barátjával gáz össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem barátjával gáz össze jönni?

Figyelt kérdés
Megcsalt a párom, facebookon tálaltam közös fotókat egy másik nővel. Gyorsan regisztráltam mérgemben egy társkeresőre, ahol a legjobb barátja be szívecskéért,és el is indult a beszelgetés.Pár alkalommal össze futottunk az exemnél máskor, nagyon helyes.Azt mondta egyenlőre ne mondjunk semmit,legyünk együtt titokban.Kinek mi a véleménye az ilyen kapcsolatokról?

2019. jún. 20. 05:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Milyen fotón szerepelt másik nővel?

Nekem egyetem alatt volt csaj szobatársam, aki mellesleg hardcore leszbikus volt. Összefutottam vele és a barátnőjével, aki készített rólunk pár közös képet és ezek felkerültek facére.

Nem fogta fel, hogy egy leszbikusnál, ha akarnám sem lehetnék sikeres befutó férfiként, így dobott, lefeküdt a haverjaim nagy részével, akikben volt tartás és rákérdeztek telefonon, hogy szabad-e.

Tényleg kíváncsi lennék rá, hogy milyen képeket láttál, de ha eleve hiányzik a bizalom, akkor nem érdemes egymás idejét pazarolnotok.

Férfiként mondom, hogy nálam és ismerőseim többségénél az nagyobb törést okozhat a barátságban, ha megy a titkolózás! Bennünk nincsen meg annyira ez a főként női szokás, hogy nekem nem kell, de másé nem lehet!!!

Természetesen alacsony érzelmi és tudati szinten levő férfiak esetén szintén lehet ebből gond, nektek kell ismernetek a harmadik felet!

2019. jún. 20. 09:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Összebújva voltak a fotón.Be is vallotta azt mondta,hogy bocsássak meg ,egy hibát követtet csak el.Én mondtam neki, hogy hamarabb is gondolhatott volna erre.5 hónap után elég gyorsan kellett neki más is.Mit várjak később?
2019. jún. 20. 10:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja és azzal vigasztalt,hogy csak le akarta húzni pénzel, mert sokkal idősebb kövér nő volt.Az úgy fa..sza. 😅
2019. jún. 20. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!