Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze szabad jönni az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze szabad jönni az ex legjobb barátjával?

Figyelt kérdés

Az expasimmal nem jártunk sokáig (2 hónap), amikor hülye kamudumával véget vetett a kapcsolatunknak...pár napig sírtam miatta de aztán rájöttem, hogy nem érdemes. Sosem szeretett igazán. Viszont nekem a legjobb barátja mindig is jobban tetszett mint ő (bár sose beszéltünk, csak egy suliba járok vele, az exemmel meg nem, és a legjobb haverja már suliban feltűnt többször). Szerintem neki is tetszhetek én mert régebben már észrevettem hogy néha nézett suliban, illetve 1x mosolyogtunk egymásra. Szóval lenne esélyem nála.

Szerintetek összejönne vele? Vagy így se akarná hogy az exem nem érzett semmi olyat irántam, szóval nem lenne számára rossz minket együtt látni...

17/L

2012. aug. 5. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem etikus... én nem járnék ilyen esetben sem a LEGJOBB BARÁTOM exével... de mondjuk nem is csinálna ilyet.

F/16

2012. aug. 5. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, ha nem egyértelmű, a legjobb barát azért van kiemelve, mert ilyen esetbe egy haverom, ismerősöm csajával simán járnék :DD Szóval mérlegeld a kapcsolatukat...
2012. aug. 5. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Maximum ő is megdug és kirak, aztán együtt fognak röhögni rajtad.
2012. aug. 5. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:

én biztosan összejönnék vele!! elvégre nem neked kell a volt pasid szemébe nézni, hanem a legjobb barátjának. ha neki megy, akkor miért ne jönnétek össze??

17L

2012. aug. 5. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Megteheted, de az érdekellentét, ha veled is jóban van, de a haverjával is jóban vannak (közben meg az exeddel nem felhőtlen a viszonyotok), és egy s*ggel nem lehet két lovat megülni. kb.10% esélyt adok neki, hogy nem fog gondot okozni a kapcsolatotokban egyszer sem.
2012. aug. 5. 19:45
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! részemről mehetne a dolog, de pont ettől félek, hogy ő tartja az exemmel a kapcsolatát túl fontosnak ahhoz hogy összejöjjön velem. egyébként kedves 3-as, az exem nem du_gott meg és ő se fog ha vele is csak 2 hónapig járunk, annál több idő kell hogy lefeküdjek bárkivel is. és nem hiszem hogy röhögni fognak rajtam mert egyikük sem olyan.
2012. aug. 5. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
én összejöttem egy sráccal,totál odavoltam érte. Aztán felvett msn-re a szinte legjobb haverja vagyis hát osztálytársak voltak. Furi volt mert a 'pasim' nem igazán törödőtt velem. Ezt elmondtam a haverjának,aztán szakítottam,mert sanszos volt a megcsalás. Még az nap találkoztam a haverjával. Annyira nem is lenne ciki,csak hogy a srác nevezzük Ricsinek,az aznap dobott fiú telójáról küldött sms-t h hol találkozzunk. Összejöttem Ricsivel,1 hónapig tartott aztán dobott. Az exem aztán az osztálytársam lett,aztán egy piálós osztálybulin elmondta, hogy Ricsi mikor már összejöttünk rá pár napjára mondogatta neki,hogy én írogatom neki , hogy szeretem stb. Szóval a fiúk egymással is szemetek, meg a lányokkal is. Lehet téged is megszivatnának együtt. :-)
2012. aug. 5. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!