Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem barátjával gáz össze jönni?
Szerintem hajrá. Szemétséget nem csinálsz vepe,mert veled bactak ki csúnyán. Ha tetszik és jóban vagytok,a többivel ne foglalkozz.
2019. jún. 20. 06:42
2019. jún. 20. 06:48
3/13 anonim válasza:
Szerintem elèg problèmás az ügy. Több sebböl elvèrezhet. Elöször az exeddel tisztázni kellene a helyzetet, ha már tisztázva van ès tud viselkedni akkor elfogadja a tènyt,rosszabb esetbe osszeveszik a legjobb baratjaval. Ha nem vesznek ossze ès tobbszor is fogtok mèg kozosen bulizni, talalkozni eleinte eleg nehez lesz megszoknia a helyzetet az exednek, ès neked is. Valahol biztos zavarni fogja,mèlyen.Ha nem kulturaltan fogja ezt fol akkor majd mindig vagy lehetseges hogy oda oda fog szurkalni olyan megjegyzest ami se neked se a baratodnak nem fog tetszeni,abbol meg arcoskodas ès egyeb dolgok kovetkezhetnek .. Persze ez mind kor ès èrettsèg fuggo.
Nincs szerintem maskulonben gond vele, csak tiszta lapokkal jatszatok, ès kulturaltan talaljatok a dolgot.Vállalva a kockazatot hogy nem tudjatok hogy reagal erre a kornyezetetek :)
2019. jún. 20. 06:51
4/13 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok biztos abban sem,hogy komolyak a szándékai,csak abban bízok hogy egy éjszakáért nem kockáztatja a barátságát az exemmel, ha esetleg kiderül a dolog.
Első válaszolóval teljesen egyetértek!
2019. jún. 20. 07:43
Nekem volt hasonló, a két srác azóta is jó barát, én pedig már nem vagyok a társaság tagja. Pedig előbb voltam a tagja, mint bármelyik srác. Oké, az egyik csajjal is volt konfliktusom, de azért nem szerencsés, amit csinálsz
2019. jún. 20. 08:01
7/13 A kérdező kommentje:
Úgy nincs közös társaságunk, nem egy városban élünk.Ez az egy barátja volt akivel néha össze futottam amikor éppen én voltam nála.
Szerintem akkor semmi akadálya, ha nincs az, hogy folyton összejárós bulikban vagytok.
2019. jún. 20. 08:24
Csak magadat járatod le. Egy haverság is többet ér mint bármilyen kapcsolat egy ilyen szutyokkal. Majd jól kibeszélnek a hátad mögött hogy milyen retek vagy, milyen a szagod, milyen ronda a melled, a puncid, a segged... milyen fos vagy az ágyban... stb. De legalább jól televerték a szádat...
2019. jún. 20. 08:33
Nekem az új barátod helyében nem kellene olyan haver, aki így átb.zott egy nőt...
2019. jún. 20. 09:04
Kapcsolódó kérdések: