Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök egy férfiért, mikor fog elmúlni?
Figyelt kérdés
Ez egy plátói szerelem, kb. két éve vágyom rá.
Ő már foglalt, nem akarok bekavarni.
Nem közeledek felé, de az érzéseimet nem tudom megszüntetni.
Szinte mindennap látom, és hallom a hangját.
Mindenhogy tökéletesnek látom őt, de elérhetetlennek így ennek a vágyódásnak nincs értelme.
Hogyan engedjem el őt a gondolataimban?
Egy új kapcsolat segítene ezen?
2019. jún. 18. 15:27
1/4 anonim válasza:
Ezen az segítene, ha látnád a valódi embert is az illuzórikus projekció mögött.
2/4 anonim válasza:
Ismerős gondolatok, én is ebben a cipőben vagyok. Utálom, hogy nem megy ki a fejemből, és hát hogy is menne, ha minden nap látom. Igazából, fejben dől el. Nekem sokat segített, amikor elment 2 hét szabadságra, azalatt a két hét alatt próbáltam nem arra gondolni, hogy mennyire hiányzik, hanem inkább arra, hogy ez majd segít őt elfelejtenem. Egy új kapcsolat is segíthet ezen, de először magadnak kell beismerned, hogy nem tesz jót Neked ez a plátói szerelem, csak árt, és Te ennél többet érsz!
3/4 anonim válasza:
Úgy hogy ismerkedel. Előbb utóbb jön valaki aki elfeledteti veled. Ez így fog menni. Nekem gimiben volt kB 2-3 évig tartott mire elmúltak az érzéseim felé. Lett párja és ezt elfogadtam ez volt a nehezebbek része. Sajnos úgy nem fog menni a felejtésha nem foglaló ell magad nem jársz szórakozni ismerkedni.
4/4 anonim válasza:
De sztem az segítene jobban ha melót váltanal. Így nagyon nehéz lesz őt elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!