Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok búcsúlevelet ha végezni akarnátok magatokkal mert elhagyott a lány egy előző férfiért?
Figyelt kérdés
f2017. dec. 5. 17:21
1/20 anonim válasza:
Ha velem művelnéd ezt, és kitörölném a s.eggem a búcsúleveleddel.
2/20 Heart of Darkness válasza:
Nem, de nem is végeznék magammal ilyen hülyeség miatt.
5/20 anonim válasza:
Ha szeretem nem okoznék Neki fájdalmat azzal, hogy Őt teszem felelőssé az öngyilkosságom okáért.
Nem szabad hibáztatni a saját tetteink miatt.
Menj el pszichológushoz!!! Sürgősen!!!
6/20 anonim válasza:
Szakítás miatt alapból nem lennék öngyilkos, egy szerelem elvesztése se jelenti a világ végét. De még ha esetleg magammal szeretnék is végezni, egész biztosan nem tenném tönkre valaki más életét is csak azért, mert egy kis gyenge szar vagyok, aki képtelen feldolgozni egy csalódást.
7/20 A kérdező kommentje:
Talán jobb ha előbb alkoholista leszek. Semmi értelme az életemnek szó szerint én nem akarok egyedül élni nélküle de másnak sem kellenék minek erőltessem ezt a bohóckodást amit életnek nem lehet nevezni? Semmit nem ér az életem odaadnám másnak mondjuk egy haldoklónak had éljen inkább ő rám itt már nincs szükség :(
2017. dec. 5. 17:37
8/20 A kérdező kommentje:
*?
2017. dec. 5. 17:38
9/20 anonim válasza:
Nem.
Azt hiszed, hogy megbánja, hogy elhagyott, és élete végéig bűntudata lesz miattad?
Ugyan már.
Legfeljebb sír egyet, de akkor is saját magát sajnálja, nem téged. Pár nap, és az ő élete megy tovább. Boldog lesz, férjhez megy, gyereket szül, és életben nem gondol rád többet.
10/20 anonim válasza:
Nem, mert ezért nem lennék öngyilkos.
Öngyilkosságon max akkor gondolkodnék el, ha végstádiumban lennék egy gyógyíthatatlan betegség miatt, vagy életfogytigra ítélnének. De akkor sem biztos, hogy megtenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!