Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írnátok búcsúlevelet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok búcsúlevelet ha végezni akarnátok magatokkal mert elhagyott a lány egy előző férfiért?

Figyelt kérdés
f
2017. dec. 5. 17:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Végül is sokkal egyszerűbb meghalni, mint értelmet adni a tyúkxaros életednek.

Nem kell egy csajnak se ilyen rinyap1na? Azta, nem mondod?!

Menj el dolgozni egy hajóra, vagy járd be gyalog Európát, esetleg húzz el csövesnek egy trópusi országba.

2017. dec. 5. 17:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki komolyan ilyenen gondolkozik, az nem írja ide ki ezt kérdésbe. Csak szimplán véget vet az életének, vagy megírja és utána vet véget, de nem vár választ, hogy jajj szerelmem ne tedd, ne légy bolond. Aki öngyilkos akar lenni, és el van keseredve, az nem vár visszajelzésre az cselekszik. Ergo akinek az üzenetére van idő reagálni, az sose gondolta komolyan, csak zsarol vele, hátha így visszakaphatja a szerelmét sajnálatból.

Nincs értelme az életednek, pfff... Hagyjuk már, most úgy pofán vágnálak, más gyógyíthatatlan betegséggel küzd, hidd el rengeteg fiatal 30 körüli gyógyíthatatlan rákos beteg van. Te meg ilyen szarságokat irkálsz ki... hogy minek élek, mikor ők bármit megadnának, hogy élhessenek, és olyan egészségesek lehessenek mint te

2017. dec. 5. 17:50
 13/20 A kérdező kommentje:

Jobban meg is érdemelnék az életet mint én ők legalább nem egy ilyen semmitérő nullák mint én.

Megróbáltam sokmindent most is kint vagyok angliában kb 1 éve nem sok szart értem el a tudományommal még nyomorultabbnak érzem magam mint előtte,

pénzem amúgy sem vehetsz szerelmet és boldogságot sem.

De nem állok túl jol egyébként itt is vegetálok csak még nagyobb magányban illúzió minden számomra

2017. dec. 5. 17:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ebben az esetben szeretném, ha a szeretteim tudnák hogy milyen rohadt idióta voltam, hogy így könnyebben túl tudják tenni magukat az elvesztésemen.
2017. dec. 5. 18:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben a búcsúlevél írása helyett azon gondolkodnék le,hogy miért is jutottál erre a gondolatra?

Azért egy egészséges lelkületű ember nem dobja el magától az életét azért, mert elhagyta az élete nagy szerelme.Már ha az volt.

Eltelik pár hét, hónap és már egy másik lány oldalán nevetsz a Veled történteken és a búsborongós terveden.

Egy barátodnak beszéld ki magadból a világfájdalmadat és próbálj keresni valami olyan elfoglaltságot ami leterheli kellőképpen a gondolkodásodat.

2017. dec. 5. 18:45
 16/20 A kérdező kommentje:

Mit ajarjak én az életben 33 éves szűzként?

Egy paródia vagyok egy csődtömeg, elhittem hogy ő szeret, máskor is volt ilyen de ő más ő tényleg szertet és elfogadott

2017. dec. 5. 19:12
 17/20 anonim ***** válasza:

"de ő más ő tényleg szertet és elfogadott"

ÉS te őt bántanád ezzel, hogy jaj most miattad megölöm magam? Ritka undorító vagy és önző.

Én is ismerek 33 éves szüzet, akinek még barátnő sem volt, neki is nehéz, meg van hogy depizik, de próbálkozik tovább. De te ritka önző egy barom vagy, hogy még azt az embert is bántanád, aki szeretett.

Azt csinál mindenki az életével amit akar, de az ilyeneket mint te, sosem értettem. Kapd már össze magad ember! ( Mondom ezt úgy, hogy pár napja lett öngyilkos a család egy ismerőse, mert tízen éves kapcsolatának lett vége. Miért kell még egy terhet a másik nyakába varrni?

Remélem, soha nem lesz dolgom egy ilyennel sem.)

2017. dec. 5. 20:21
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem terhelném nem írnék neki búcsúlevelet de kiváncsi voltam más is így tenne e. Persze hogy nem akarok neki rosszat.

Az utolsó örömöm az hogy talán ő boldog, de félő hogy nem tartós a boldogság mert tudom kivel van egy alkoholistával

igazatok van de én már nem igazán látok fényt az alagút végén.

2017. dec. 5. 20:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Pszichológiai szempontból nézve, nincs olyan, hogy valaki a másik embertől boldog. Ilyen nincs. Az ilyet támaszkodásnak hívják.

Egy embert soha nem tud egy másik boldoggá tenni, ez csak egy üres hétköznapi kifejezés. Az ember saját magát tudja boldoggá tenni, az soha nem a másiktól függ.

2017. dec. 5. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen, borzasztó tud lenni egy szakítás, én nagyon sokáig magam alatt voltam amikor szakított velem az első barátom.

DE az élet megy tovább, foglalkozz magaddal, a hobiddal, a munkáddal, a családoddal, a barátaiddal.

El kell engedni azt a lányt.

Nem ér annyit, hogy kárt tegyél magadban miatta.

Majd lesz párod a jövőben még, ne rágodj rajta sokat.

2017. dec. 5. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!