Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket ez megijesztene?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arról lenne szó, hogy nagyon tetszik egy fiú, akivel azonos koliba járok. Amikor találkoztunk sokat beszélgettünk, csak mostanában valahogy nem futunk össze. Azt tudom, hogy kettő emelettel alattam lakik. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ha lemennék arra az emeletre amin lakik, azzal a céllal, hogy lássam és hogy beszéljünk, az nem lenne furcsa vagy ijesztő? Nem letámadni szeretném, csak megkérdezni, hogy hogy van és esetleg eljönne-e velem valahova. Mit gondolnátok erről?
A válaszokat és a rám szentelt időt nagyon szépen köszönöm!
20 l
2017. dec. 4. 03:56
1/8 anonim válasza:
Amilyen kis udvarias vagy, biztos nem lesz baj. Lehet meglepődni, de menekülni nem fog, az biztos.
31/f
2/8 anonim válasza:
Csak akkor ijesztene meg ha nagyon ronda vagy. :)
3/8 anonim válasza:
Nincs ezzel gond. Max meglepődik :D
4/8 anonim válasza:
Finom rezgéseid vannak, ez a stílusodból érződik. Ha a srác nem nagyon besza..Ri és bejössz neki, akkor ez nem lehet gond. Sőt!
5/8 anonim válasza:
Ha szoktatok beszélni, és lemész hozzá, hogy "Szia, rég beszéltünk, összefuthatnánk valahol", az szerintem kedves gesztus, és akár valami kezdete is lehet :)
7/8 anonim válasza:
Dehogy ijesztene meg. Én értékelem, ha valaki képes kifejezni, amit akar és tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!