Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, amikor a nő szerelmes, és "küzd" egy férfiért?
27 vagyok, és a környezetemben sokan mesélték ezt, de én még nem éltem át, 8 nővel volt dolgom eddig, akár rövidebb, akár hosszabb kapcsolatok terén. Nyilván a férfi dolga tenni azért, hogy egy kapcsolat elinduljon, meghódítsa a nőt stb. Nincs ezzel bajom. De érdekes, hogy belém akkor még senki nem volt szerelmes? Valahogy akikkel eddig összehozott az élet, a saját életük, dolgaik mindig előttem voltak. Ha nem tettem ennyit a kapcsolatba, ők sem, elhidegültek, és tőlem "várták" mint férfi, hogy helyrehozom.
Nehezen mutatom ki az érzelmeimet, noha érzékeny srác vagyok, de ezt nem fedem fel a 2. randin.
A kérdésem az, hogy egy részt milyen az amikor visszakapom azt, amit beleteszek egy kapcsolatba? Én sokszor a saját éltemet, illetve a dolgaimat is háttérbe szorítottam hogy egy egy kapcsolatom működjön. De korántsem érzem magam papucsnak. Szimpla segítőkészségnek gondoltam én.
Másrészt: hogyan tudok egy nőből kiváltani ilyesfajta érzést, hogy ragaszkodjon hozzám? Mert hiába itt a szöveg hogy a szerelem vagy jön, vagy nem, de valamit biztosan kell tenni...
A bunko, lekezelo stilus nemigazán jön be...nálam..nemtudom masoknak miért működik.
Ezt én is szeretném tudni.
Nekem sem volt szerencsém átélni, de láttam már ilyet külső szemlélőként.
Eszméletlen jól kinéző pasik tudnának erről beszélni szerintem, én ilyen ismerősnél láttam azt, hogy a nők lépéseket tesznek, küzdenek, folyton keresik, odamennek hozzá, teli vigyorral nézik, rengeteg mindent eltűrnek, barátnők vesznek össze miatta stb. Csak megjelenik, meg sem szólal, de már bele vannak habarodva.
Igaz ezen az oldalon nem éppen célszerű a közösségi oldalakon történő dolgokat leírni, de az ilyen srácokat ott is megkeresik a nők, rájuk írnak ismerkedési szándékkal.
Én nőként értem a helyzeted. Elmeselem hogy én mit teszek akkor ha egy férfit nagyon kedvelek és vágyom rá hogy vele legyek. Nekem nem voltak futó kalandjaim nem az én világom.
De a jelenlegi barátom kemény dió volt számomra :) Interneten ismertem meg. Nem vagyok egy azonnal szerelembe esős típus, de egy kis beszélgetés és egy találkozó után szinte azonnal el tudom dönteni hogy az adott személy mennyire érdekel. Ez egy belső sugallat talán, fogalmam sincs.
Nem szorítottam háttérbe a saját életemet miatta 100%-ban de mindig igyekeztem úgy alakítani a dolgokat hogy neki jó legyen. Sokszor előtérbe helyeztem a személyét, a kívánságait, kéréseit. Egyes programokat úgy szerveztem hogy őt ne érjen úgymond hátrány hogy esetleg emiatt nem tudunk találkozni. Tehát igen alkalmazkodtam hozzá.
De ugyanezt ő is megtette. Az előző barátom mindent eldobott miattam, túlságosan is rám korlátozta magát. És így visszagondolva ez borzasztó egészségtelen. Kell lennie egyensúlynak. És mostanival megvan. :)
Ezt ajánlom neked is, hogy figyelj az egyensúlyra. Ne dobj el mindent mindig az adott személyért szerintem. Kell hogy egy kicsit önző legyél úgymond. Ne rendeld alá az életed 100%ban a másiknak. Annak sosincs jó vége. :)
Nehéz kérdés hogy hogyan tudsz kiváltani egy nőből ragaszkodast. Ez szerintem egyénenként változó. Nálam pl. Az jó jel ha nem támadnak le, ha nem beszél 2 - 3 hónap után már arról hogy gyerek család stb. Tehát lassan haladnak a dolgok nem hirtelen. Ettől ragaszkodóbbá válok, mert úgy érzem komolyak a szándékai és nem sieti el. Pl aki két hét után azt mondja szeret az valamilyen szinten bizonytalanná tesz. Megkérdőjelezi sok mindent. Ennyi idő után én úgy gondolom nem szerethet. Max tetszhetek. És ez inkább taszitast vált neki, nem ragaszkodast.
Nem tudom mennyire sikerült érthetően összeszednem. :) remélem segítettem.
Egyébként a barátom az aki nehezen tud kötődni nekem is idő kell de neki meg több. 8 hónapja vagyunk együtt és most kezdett el úgy igazán ragaszkodni hozzám. :) és még nem nyílt ki teljesen. Zárkózottabb és egyszerűen ilyen az érzelmi világa. Tudod hogy tudtam ezt elérni?
Úgy hogy egyszerűen szerettem, kedves voltam, odafigyelo, gondoskodó, jókat beszelgettunk, és rengeteg aprosaggal. És a másik hogy nem telepedtem rá. Ez nagyin fontos főleg nála akinek nagyobb úgymond a szabadság igenye.
Szóval próbáld meg így legközelebb ha találkozol valakivel. Sok türelem, odaadás és lehet az elején te leszel aki többet ad. Ugyanakkor ne akaszkodj rá és ne akarj teljesen odaadni mindent és alárendelni a dolgokat. Egyensúly. :)
24N
értelek.
nehéz fenntartani az egyensúlyt.
Talán ezt az alárendeltséget megtettem az előző kapcsolataimban. De nem teljesen a nők miatt, én is akartam a változást valamilyen szinten.
Most van valakim, nem érzem hogy nagyon a nyakára járnék, de különösebben ő sem tesz azért hogy sok időt legyen velem. Elvan otthon, a barátaival, furcsa hogy számos program előttem van a sorrendben, de alig 2 hónapos dologról beszélünk. Nyilván nem várhatom el hogy mindent eldobjon, noha jobban esne ha többet lehetnék vele.
Kérdező, ezt így lehetetlen megválaszolni. Az ember akkor érzi úgy, hogy mindent megtett, amikor a SZÁMÁRA fontos lépéseket megtette. Csakhogy mindenkinek más dolgok fontosak, mindenkinek más a szeretetnyelve, mindenkinek mások az igényei, elvárásai. Érted? Lehet, hogy egy nő a szívét-lelkét kiteszi érted, csak éppen nem veszed észre.
Mondok egy nagyon triviális példát. Az én feleségemnek mindennél fontosabb, hogy elkísérjem - pardon, elvigyem - bevásárolni. Van kocsija, bármikor el tudna menni egyedül is, de neki fontos, hogy én vigyem el. Ettől érzi azt, hogy fontos számomra. Ha ezt megteszem. Cserébe elkényeztet, minden szinten lesi a kívánságomat. Sok kapcsolatom volt előtte, de soha senkinek nem volt ilyen vesszőparipája. Valamilyen mindenkinek volt, de mindenkinek más. Ezt kell kipuhatolnod. Első lépésnek talán javaslom Gary Chapman Egymásra hangolva c. könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!