Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes szeretők! Ti féltékenyek vagytok a párotok feleségére ti is elképzelitek hogy sexelnek meg ilyenek?
Ez még egy bimbódzó kapcsolat de szerelmes vagyok belé. Nem eteljesedett teljesen be még nem feküdtünk le de minden más volt.
Ő életem szerelme sosem voktam még ilyen szerelmes.
Neki sok szeretője volt már.
Sajnos a nejétől nem valik el ezzel nem is álltat.
Persze, hogy nem válik el.Kell a biztos pont neki.Sokan szeretnek langyos fosban élni, meg még többen úgy,hogy a házastárs mellett lefekszenek másokkal is, ill.keresik a lehetőségeket rá.Te most egy ilyen példánnyal próbálkozol, és teljesen feleslegesen.
Egy megoldás van, szépen kilépsz és kigyógyulsz ebből a szerelemből, aztán keresel független embert.Ha benne maradsz, akkor csak rosszabb lesz neked.Az is könnyen előfordulhat, hogy idővel elkezded mégis nyaggatni a válással, és akkor ő lép le.Ezt nem kéne szerintem átélned.
Biztosan van olyan férfi is aki A szeretőt választotta a feleség helyett.
Olyan is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!