Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok féltékenyek egy kapcsolatban? Mi az, ami még belefér?
én egyáltalán nem, én úgy tartom a féltékenység megmérgezi a kapcsolatot...én bízok a másikban és ezt el is várom
az exem még a macskámra is féltékeny volt, igaz imádtam a kis dögöt
24F
Nem vagzok az a féltékeny tipus ,pàrom se. Neki nem nagyon vannak lànyhaverjai. Nekem két jo pasi baràtom van. Nem zavarja ha talalkszok veluk nyilvànos helyen. Néha ôis jôn velem.
N25
Semennyire, undorítóan szemét dolognak tartom, ráadásul teljesen felesleges és kapcsolatgyilkos. Kevés dolgot ítélek el annyira, mint a féltékenységet, egy szinten van nálam a megcsalással a "párkapcsolati bűnök listáján".
Azzal barátkozik, akivel szeretne, akkor és oda megy szórakozni, ahová szeretne. Egyértelmű, hogy együtt és külön is vannak programjaink, nem vagyunk összenőve. Bizalom nélkül (és nem, az nem bizalom, hogy akkor bízik az ember, ha mindig szem előtt van a másik) szart se ér egy kapcsolat, akármekkora a szerelem.
Egész jók a válaszok!
Én is bizalom-párti vagyok, a párom is. Nem tiltjuk el egymást semmitől/senkitől, de ügyelünk arra, hogy ne legyen okunk a bizalmatlanságra. Mindketten találkozunk olyan emberekkel, amit sokan nem viselnének el, de nekünk nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!