Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy 31 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy 31 éves férfiba mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 19 éves vagyok beleszerettem egy 31 éves férfiba...tudom hogy nem vagyok normális és engem egyáltalán nem a pénze érdekel. Senkinek nem mondtam még ezt el mert szerintem sokan férre értenék. (A férfi is szeret engem de nyilván való hogy benne is vannak kétségek) A gyülölködő kommenteket kérem mindenki tartsa meg magának. Köszönöm!

2018. febr. 23. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
13%

Hogy szakadás meg kérdező! Egy vödör víz leszakadt rólam, Isten tartsa meg jó szokásod, hogy írsz kifejtést :D. Ha még nem beszéltétek meg, akkor beszéljétek meg. Ki mit akar a másiktól, a kapcsolattól meg az élettől és úgy egymástól. Több mint valószínű, hogy komoly ütközés lesznek. Ha csak szexelnétek, akkor nem szóltam.

31/f

2018. febr. 23. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem tartom jó ötletnek. Teljesen más világ vagytok.

Neked lövésed sincs, hogy mit akarsz, hol leszel nemhogy 31 évesen, de 23 évesen se. Ahogy neki se volt 19 évesen.

Teljesen más alapokon vagytok, teljesen más környezetben, teljesen más a minden napotok. Teljesen más a napi problémátok és a hosszútávú céljaitok. Ahogy a gondolat- és érzelemvilágotok is.

Legtöbb esetben ez nem működik, mert ezek a különbségek kiütköznek.

2018. febr. 24. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Honnan tudod a korát?
2018. febr. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!