Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy depressziós férfiba! Mit tegyek, hogy könnyebben elviseljem?
nagyon szeretem, de az energiaszintemet sokszor lenullázza.
a hangulata gyorsan változik, emiatt megbízhatatlan.
van, hogy nagy svunggal megígér valamit, majd rá 1-2 nappal mégis megszegi, nem lehet rá mindig számítani.
van, hogy ő kezdeményezi az ölelést, összebújást, máskor az sem viseli el, ha megérintem.
van, hogy leszervezünk egy programot, és indulás előtt mégis otthon marad.
szed antidepresszánst, jár terápiára.
nem látom, hogy egyik is segítene rajta.
a gyógyszerektől kómás, nem megy a szex neki, a terápia meg csak nyeli a pénzt.
nála ez örökletes, objektív oka nincs rá.
testileg egészséges, jó körülmények között élünk, sikeres a munkájában.
azért jár dokihoz és szedi a gyógyszert, mert próbál tenni ellene.
"Elviseld"??
Aha... Sajnálatom neki.
Red Vixen, állj a fal elé, és kezd el beleverni a fejed.
nem lesz kár érted.
Hosszú idő, mire a terápia és a gyógyszerek eredményt hoznak.
Nekem a szerelem segített az "elviselésben", illetve az, hogy nem tettem fel mindent a megbeszélt, megígért dolgokra, és úgy készültem, hogy lehet, hogy egyedül megyek egy lefixált programra. Nem kellemes, de meg lehet szokni, bár családi életet erre nyilván nem lehet alapozni.
Mondd neki azt, hogy szedje össze magát, akkor a legrosszabbon már túl vagytok. Állítólag. Egyébként meg kezdd el dolgoztatni. Ez nem állapot, hogy ő elhagyja magát, te meg megpróbálod magadra venni a világ összes terhét. Küzdjön. Ha másért nem, akkor legalább te érted. Nem ráhagyni kell, meg elengedni a dolgokat azzal, hogy hát beteg, hanem motiválni.
Szerben van valami orrspray diszkódrog (ketamin), ami állítólag hat és nyugaton már engedélyezték. A szelektív szerotonin visszavétel gátlók vagy használnak pár hónapon belül, vagy felejtősek. Ellenben hozzászokik, és csak fokozatosan szabad elhagyni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!