Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mi az amit nem találto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az amit nem találtok meg egy férfiba, mikor azt mondjátok neki, hogy oké minden, de nem tudok, nem vagyok beléd szerelmes?! Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, akivel én jól érzem magam, elmondása szerint ő is szeret velem lenni... Csinos, kedves, aranyos és persze nagyon tetszik. Igazából járunk, de ő nem régiben azzal állt elém, hogy ő nem tud szeretni, nem szerelmes belém! Nagyon rosszul esett! Mi kell ahhoz, hogy egy nő szerelmes legyen? Mi hiányzik/hiányozhat amikor egy nő ezt mondja? Ha minden jól megy amúgy, de a nő részéről hiányzik a szerelem, akkor van értelme folytatni? Lehet még szerelmes?
2017. dec. 10. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Kétszer volt ilyen velem. Mindkettőnél tini voltam. Egyszer másba voltam belezúgva, másodszor meg igazából a külseje nem tetszett az illetőnek eléggé.
2017. dec. 10. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
A szerelmet nem lehet erőltetni. Vagy van, vagy nincs. Megeshet, hogy idővel váratlanul kialakul, de voltam már én is olyan kapcsolatban, amibe úgy mentem bele, hogy kedveltem a fiút, de nem éreztem szerelmet. Esélyt adtam a kapcsolatnak, de egy-két hét után éreztem, hogy ő már kezd szerelmes lenni, számomra meg inkább teher az egész, mert nem tudom ezt viszonozni. Úgy éreztem, mint egy elvárás, amit nem tudok teljesíteni, bármennyire is szeretném. Nem jó így senkinek sem. Beszéljétek meg, hogy lát-e bármi esélyt a lány, hogy talán szerelmes lesz beléd. Ha nem igazán, akkor inkább most szakítsatok.
2017. dec. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!