Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem tudlak elfelejteni, megőrülök érted! " Lányok ha ezt kapnátok, mit tennétek?
Figyelt kérdés
összevesztetek a sráccal netes ismerkedésnél.
nem dumáltok pár hete és egyszer csak felkeresne ilyen rövid velős levéllel. tegyük fel még szeretitek őt.
2018. júl. 4. 22:22
1/16 anonim válasza:
Netes ismerkedesnel menbe a luzer, 12 egy tucat kategba.
2/16 anonim válasza:
Kitalalom, diplomad nincs, atlag suttyu vagy.
3/16 anonim válasza:
Ha szeretem még akkor örülnék. De ha nem találkoztunk még személyesen, akkor szerintem csak a róla kialakított képet szeretném. Ja...és függ az összebalhézás okán is.
4/16 anonim válasza:
Lehet hogy kissé maradi vagyok, de összeveszés esetén nem jobb egy egyszerű "Ne haragudj/Bocsánat/Sajnálom"?
5/16 anonim válasza:
Szerintem sütnék egy adag palacsintát hozzá vodka cigi kb ennyit tennék
6/16 anonim válasza:
Ha hetek óta nem keresem, akkor nyilván oka van, azaz nem szeretnék a továbbiakban semmit tőle, ezért nem örülnék, ha tovább írogatna. Ha annyira megkedveltem a levelezések alatt, akkor pedig törekedtem volna arra, hogy meg tudjuk beszélni azt, ami miatt kialakult a konfliktus, így nem is jutottunk volna arra a szintre, hogy így elmérgesedjen a helyzet.
7/16 anonim válasza:
Netes ismerkedésnél totál kiröhögném. Nem szeretem, amikor hős szerelmest játszanak, amikor még nimcs is rá okuk, mert még nem is találkoztunk. Csak manipulálni akar.
8/16 anonim válasza:
Netes ismerkedésnél mi lehet, amitől megőrül?! Kicsit gyerekes, valószínűleg ilyen szituba nem is keverednék.
9/16 A kérdező kommentje:
4: nem.
a csajt is kiröhögnétek akkor már ha olyanokat írogatott a srácnak h szereti imádja, kívánja? sokszor sok formában egymásnak írogattak hosszas leveleket. 23 a lány a srác 26
2018. júl. 4. 22:49
10/16 anonim válasza:
Aha a csajt is kiröhögném.
Ilyen esetben inkább tiltanám is a pasit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!