Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért törik mindig össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törik mindig össze a szívemet?

Figyelt kérdés

Elkezd udvarolni egy férfi, nagyon lelkes, és kinyitom a szívemet, és mikor minden szép és jó, mást választ. Nem a szexre hajt, még szex előtt.

Ez már sokszor megtörtént velem, legutóbb most.

Már nagyon fáj és olyan nehezen nyitom ki a szívemet, és ahányszor kinyitom, mindig ez van. Miért?

2019. jún. 16. 21:40
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

egy irodában dolgozom, nincs kifejezett stratégiám az ismerkedésre.

Aki kihátrált, annak valahogy próbáltam alkalmakat adni arra, hogy csináljon valamit. Mikor nem lépett, egy idő után már nem érdekelt, hogy ez megalázó lehet, mert annyira bosszantott, szerettem volna tisztán látni,

és rákérdeztem, hogy mi van az üzenetével, és akkor letagadta, hogy írt nekem.

2019. jún. 17. 07:06
 22/26 anonim ***** válasza:
#18 igen. Köszi(:
2019. jún. 17. 08:54
 23/26 anonim ***** válasza:
Ez tényleg érdekes, nem szoktál túl hamar közös jövőt tervezni? Mondjuk második találkozásnál már közös gyerekről vagy együtt élésről beszélni? Esetleg nem vagy túl görcsös ezen a téren?
2019. jún. 18. 09:35
 24/26 anonim ***** válasza:

A fogalmazásod és úgy az egész, ahogy írsz, hasonlít egy ismerősömére. Szegény csaj nem lenne rossz amúgy, de van az egész személyiségében valami görcsös és kiábrándító.

Egy baráti társaságban ismertem meg. Nem jött be, nem volt az esetem, de a személyisége igen, szóval barátnak simán eltudtam képzelni. Később is néha véletlenül összefutottunk a suliban, beszélgettünk, ilyesmik. Szóba kerültek a kapcsolatok, a szex és más dolgok, aztán jött a meglepetés: Ő első pillanattól fogva azt látta, hogy mi bejövünk egymásnak és kéne valamit alakítanunk.

Nem akartam megbántani, hogy nem jön be, szóval azt mondtam neki, hogy talán később, most nem akarok semmi kapcsolatot. (Ez amúgy igaz is volt. Nem zárkóztam volna el a lehetőségtől tőle sem, ha nagyon megkedvelem, de akkor nem akartam semmit.)

Ő ezek után próbálta szex felé vinni a dolgot, kb. naponta írogatott rám ezzel kapcsolatban. Nekem ez is elég fura volt. Aztán lett egy alkalom, amikor már a csókja is olyan volt, mint egy kisgyereké. Falta fel a szám.

Később is beszélgettünk, egyre jobban kezdtem megkedvelni, de azt is érezni, hogy érzelmileg valami nagyon nincs nála rendben és nagyon instabil. Aztán egyszer eltört nála valamiért a mécses és én lettem a rossz, azóta sem tudom, hogy miért...

Nála ránézésre is érződött valami furcsa. A nézése és hasonlók is jeleztek, csak nem esett le időben.

2019. jún. 18. 11:55
 25/26 A kérdező kommentje:

Én nem érzem úgy, hogy ilyen lennék. Minden esetben egyértelműen és félreérthetetlenül velem kezdtek ki a férfiak, én nem tapadtam senkire.

Tény és való, hogy utólag már pár dolgot másképp csinálnék, de úgy érzem, hogy mikor úgymond "nyomultam" akkor is inkább alkalmat teremtettem a férfiaknak, hogy ők tehessenek lépést az irányomba, nem pedig én akaszkodtam rájuk.

Nekem pont az a bajom, hogy nem értem, hogy ha valaki jó ideig iszonyatosan nyomul, hogy tud egyszer csak teljesen más irányba fordulni.

2019. jún. 19. 00:21
 26/26 anonim ***** válasza:

Ezek szerint van valami, ami valószínűleg a második-harmadik randin kerül szóba és rájönnek hogy nem illetek egymáshoz.

Az a helyzet, hogy ezt nehéz így látatlanban megmondani mert lehet ez egy gesztus, egy téma amit felhozol, erőletett stílus, görcsösség, stb. Te észre sem veszed de neki feltűnik.

2019. jún. 19. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!