Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért törik mindig össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törik mindig össze a szívemet?

Figyelt kérdés

Elkezd udvarolni egy férfi, nagyon lelkes, és kinyitom a szívemet, és mikor minden szép és jó, mást választ. Nem a szexre hajt, még szex előtt.

Ez már sokszor megtörtént velem, legutóbb most.

Már nagyon fáj és olyan nehezen nyitom ki a szívemet, és ahányszor kinyitom, mindig ez van. Miért?

2019. jún. 16. 21:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
54%

Mert olyan nehezen nyitod ki a szívedet, hogy mire kinyitod, addigra már cseszheted.

32/f

2019. jún. 16. 21:42
 2/26 anonim ***** válasza:
22%
Hát ilyenek ezek a társ keresők..
2019. jún. 16. 21:42
 3/26 anonim ***** válasza:
17%

Csukd be, mert nagy lesz a huzat.

Amúgy fingom sincs. Ismerni kéne a búrádat, hogy megfelelő diagnózist állítsak fel. Valószínűleg sérült az apaképed, és tudat alatti önszabotázs miatt nem a megfelelő férfiakat választod ki. Járj utána szakinál! 31F

2019. jún. 16. 21:43
 4/26 A kérdező kommentje:

Nem társkeresőzöm. A búrám rendben van, az apaképem is.

igen, szakemberhez megyek, már el van intézve. De kíváncsi lennék mások véleményére is.

2019. jún. 16. 21:50
 5/26 anonim ***** válasza:
29%
Mit jelent pontosan hogy "kinyitom a szívem"?
2019. jún. 16. 21:56
 6/26 anonim ***** válasza:
95%

ha mész szakemberhez, akkor vele kivesézitek, innét nem lehet ezt megmondani, nem látom, hogy hogyan viselkedsz a férfiakkal, illetve hogy ők milyenek voltak veled és nagyon kevés információt adtál meg

remélhetőleg a pszichológus segít majd rájönni dolgokra és kivirulsz, gondolom nagyon szeretethiányos vagy, ez lehet másoknak is látszik rajtad, csak te sem látod kívülről, hogy hogyan nyilvánul ez meg

2019. jún. 16. 22:04
 7/26 A kérdező kommentje:

A kinyitom a szívemet az azt jelenti, hogy elkezdek beleszeretni.

Igen, gondolom, mint mindenki, aki társat keres, szeretethiányos vagyok, de nem vagyok az a típus, aki lóg az embereken, sem olyan, aki bárkivel beéri, aki szépen néz rá, csak hogy legyen valakije.

Mindennapi életben szerintem vidámnak tűnök, általában az is vagyok.

2019. jún. 16. 22:12
 8/26 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a csalódásaid miatt nem mersz időben megnyílni a másiknak, így mivel progressziót nem mutatsz fel, a másik könnyen azt hiheti, hogy csak az agyát húzod és nem akarsz kapcsolatot tőle.

Megnyugodhatsz, a pszichológus sem fog nagyon mást mondani, minthogy ez egy ördögi kör, amit ha nem szakítasz meg, folytatódni fog.

32/f

2019. jún. 16. 22:17
 9/26 A kérdező kommentje:

nem így van, én haladok az eseményekkel. Azt, hogy nehezen nyitom ki a szívemet, nem úgy értem, hogy évekig kell nekem udvarolni, hanem, hogy nagyon kevés ember tud megérinteni lelkileg. Kell hozzá ugye egy egyértelmű vonzalom, és tényleg kell, hogy lelkes legyen az illető, és akarjon engem, ne csak úgy ímmel-ámmal nézegessen távolról, és várja, hogy én intézzem a többit.

A lényeg, hogy ezekkel az illetőkkel én nem kérettem magam egyáltalán. Én benne voltam, hogy haladjunk.

2019. jún. 16. 22:23
 10/26 anonim ***** válasza:
Szivesen beszélgetnék veled irtam is privátban
2019. jún. 16. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!