Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban a nők borzasztóan érzelemmentesek lettek, abszolút nem tudják kimutatni az érzéseiket. Miért?
A bújás, meg az ehhez hasonló dolgok nem szívből jönnek, hanem erőltetett módon, mert ez a divat. Nem látom a szemükben azt a csillogást, sem akkor, amikor rám néznek, sem akkor, amikor a pasijukkal vannak (igen, figyelem őket, hogy mennyi esélyem van elhúzni a csávótól a nőt).
Több nőismerősömmel beszéltem, és bevallották, hogy szavakban pl. képtelenek kimutatni az érzéseiket. Azért furcsa ez, mert a 90-es, 2000-es években nagyon szerelmetesek voltak a lányok. A magyar slágerek többsége is a szerelemről szólt nem úgy, ma ez sem így van, hanem a gangsta rap-et majmolják.
Megváltoztak a nők, megváltozott a világ. Talán a feminizmus az oka ennek, amely elhitette a nőkkel, hogy keménynek kell lenni. Ennek az lett az eredménye, hogy a nőkből kihalt az igazi romantika. Olyan szerelmes SMS-t, amilyen kb. 10 éve kaptam lányoktól, már nem fogok kapni. Legfeljebb valami facebook-os szart, az üzenőfalon.
Nagyon-nagyon sok férfi pont ezért jár prostituálthoz, mert otthon nem kap elegendő szeretet. A prostiktől pedig nem is a dugást, hanem a barátnő-feeling-et kérik, és fizetik meg. Ez egyáltalán nem véletlen.
Szánalom a köbön.
Abban igaza van a valaszoloknak hogy aki egyszer csalodott (vagy tobbszor) az nehezebben mutatja ki az erzeseit. De szerintem a kerdezo arra kivancsi hogy akik mar komoly kapcsolatba vannak es biztosak benne h a parjuk nem csak kihasznalja oket, azok miert nem mutatjak ki. Ezen en is sokszor gondolkoztam mert en is eszre vettem hogy ez van. Valoban koze lehet a feminizmushoz sajnos.
En is ugy latom a mai parokon hogy csak azert fogjak egymas kezet vagy tesznek fel kozos kepet mert igy szokas. Legalabbis a magyaroknal ezt veszem eszre.
Majdnem az egyetlen par akit tudnek mondani h ennek a teljes ellentetje, az hala Joistennek, en es a volegenyem 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!