Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem ez vagy valami más?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem ez vagy valami más?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit érzek,fontos nekem, hiányzik, aggódom érte,érdekel mi van vele,sokat gondolok rá de nem vagyok benne biztos, hogy szerelmes vagyok. Érzek iránta valamit de mit? Vagy ez már szerelem? Ő 25n, én 27f

2019. jún. 10. 01:58
 1/5 Fruzs33 ***** válasza:
100%
Ez vagy mély barátság,vagy kialakuló szerelmi kötődés...az utóbbira szavaznék.
2019. jún. 10. 02:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Biztos nem barátság, attól több ebben biztos vagyok.
2019. jún. 10. 02:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonzódsz hozzá szexuálisan is, akkor nem barátság. A részedről legalábbis biztos nem.
2019. jún. 10. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Vonzalmat érzel, működik a kémia. Barátok vagytok vagy csak látjátok egyást? Szinglik vahytok?
2019. jún. 10. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Valami más. Ha egyszer valóban szerelmes leszel, azt nem fogod megkérdezni, garantálom.
2019. jún. 11. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!