Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan verjem ki a fejemből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejemből a nővérem pasiját? Minden nap gondolok rá.

Figyelt kérdés

2019. jún. 8. 16:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%
Kiverni a fejedből valószínűleg nem fogod tudni, már csak azért sem, mert rendszeresen látod. Amit tehetsz, hogy tisztázod magadban, hogy te egy ember vagy, aki képes az agyával gondolkodni és az erkölcsi tartása miatt felülírni a viszkető punciját.
2019. jún. 8. 16:05
 2/16 anonim ***** válasza:
48%

Hasonlóképp voltam a barátnőm nővérével 14-15 evvel idősebb nálam de olyan akar egy 23 eves! Par napig gondoltam ra most mar meg vagyok!

Hozzáteszem az segített ha ra maszturbaltam... szégyellem de ettől elmúlt az érzés! Csináld te is ezt

2019. jún. 8. 16:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam de hozzá tartozik a dologhoz, hogy náluk lakom, egy külön szobában, mert jelenleg kevés a pénzem. Nagyon jó fej velem és jól néz ki. Sok időt vagyunk csak ketten a lakásban mert a nővérem van, hogy késő estig kell dolgozzon.
2019. jún. 8. 16:16
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
3 : és? Értelmes ember vagy elvileg, nem egy majom, nyilván tudsz uralkodni magadon és nem ráugrani a farkára. Sosem értettem ezeket a problémákat, a tetteid a te döntéseid, ha úgy döntesz, hogy tiszteletben tartod a testvéred párkapcsolatát, akkor pucéran is táncolhat előtted, nem fogsz rányomulni. Sosem értettem ezt a "jaj, nem tudok ellenállni neki" dumát.
2019. jún. 8. 16:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igenis ellen lehet állni. Ha most ribizli leszel és megd.gatod magad vele, akkor a testvéri kapcsolatodnak lehet hogy egy életre vége egy farok miatt. Válassz melyik a fontosabb!
2019. jún. 8. 16:34
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem nyomul rám, nem tudom ezt honnan vetted.

És igen, próbálom féken tartani magam, hogy ne csináljak hülyeséget.

A választ pedig normális hangnemben is meg lehet fogalmazni úgy hiszem.

2019. jún. 8. 16:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Tombol benned a hormon azert érzed ezt valszeg nincs férfi a láthatáron azert érzed ezt ennyire mint írtam maszturbalj ra azt par nap múlva elmúlik... aztán utána kereshetnel te is egy férfit magadnak
2019. jún. 8. 16:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Bocsi hogy nem azt válaszoltam amit hallani akarsz. A stílusom inkább nyers, mint bunkó. De sok ember keveri a kettőt. Én köszönöm hogy válaszolhattam ő kegyelmességének!
2019. jún. 8. 16:44
 9/16 A kérdező kommentje:
A #4-es szólt és nem az #5-ösnek
2019. jún. 8. 16:50
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

farokhiányod van, kérdező??

ott a középső ujjad akkor!

vagy farkaltasd meg magad bárki mással.

tesó szerelmét lenyúlni, utána ácsingózni nettó gerinctelenség és aljasság.

pláne így, h. szegény tesód jóhiszeműen befoigadptt téged és segít rajtad.

szégyelld magad!

nővéred késő estig dolgozik, míg te növeled az ő kecójukban a valagadat és fantáziálsz a párjáról.

menjél el dolgozni, tartsd el magad, és pasizz be - mással.

2019. jún. 8. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!