Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan verjem ki a fejemből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejemből a nővérem pasiját? Minden nap gondolok rá.

Figyelt kérdés

2019. jún. 8. 16:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Ahogy öregapám mondaná , ne szrj oda ahol eszel !
2019. jún. 8. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Istenem én is voltam hasonló szituban, csak a párom haverjával. Sose éreztem olyan erős vonzalmat kb, így képzeld el. - És nem csaltam meg.

Neked ezen mi kérdés van mégis, hogy mit csinálj?

Miért nem tudod magadtól, hogy mit kell tenned?

...asd meg magad vele, nyilván.. De a testvéredet onnantól elfelejtheted, hogy kikezdesz a pasijával..

Vagy inkább ne keresd annyit a társaságát, tartsd a ...ott 2 lépés távolságot, mert ebből ha lenne egy csöpp kis eszed, számodra 0% esély van a jó kimenetelre, ha összeszűröd vele a levet.. Csak pörgesd le a kimeneteleket.

Amíg együtt vannak, kerüld, ha ennyire vonzódsz hozzá. Vagy járj el valamerre, ha ennyire unatkozol. De gáz, amit most csinálsz. És hogy ezt meg kell kérdezned, hogy vajon mit csinálj, hogy "elfelejtsd".. Majd ha szakítanak, utána akár próbálkozhatsz is, de itt te fogod a rövidebbet húzni amíg nem így van, az biztos.

2019. jún. 8. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Kár, hogy a nővéredet nem tudom elérni, isten bizony, én megmutatnám neki ezt a szánalmas vergődésedet, és ha esze van, kidobna, mint macskát szokás.

Te egy falloszért még a saját anyádat is eladnád szerintem.

Önző!!!!

2019. jún. 8. 21:02
 14/16 Pepu20 ***** válasza:
Valószínűleg jó gyorsan. Ha nem megy akkor meg talán van benned annyi emberiség és megosztod a nővéreddel aki majd egy atyai kíséretében, (amit valószínűleg nem kaptál meg) még csak azt sem tudod kicsoda. Sok sikert!
2019. jún. 8. 22:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Az érzéseid ellen nem tehetsz semmit de az agyaddal hozol döntést akkor nem lesz gond.

A hűség döntés kérdése. Plusz a tesód párja meg se forduljon ilyen a fejedben.

Rokonok/barátok nője pasija tilos!

2019. jún. 9. 09:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Költözz el tőlük, mert így akkor tuti rámozdulsz
2019. jún. 11. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!