Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem durva ha a lány csak a fiú vállaig ér?
Csak szerinted. Szerintem meg nem.
Pl. anyukám 149 centi volt, apukám meg 183 centi. Anyukám haláláig, majdnem 37 évet együtt voltak.
Szerintem nem, nekem tetszik ha egy fiú magasabb nálam(157cm vagyok...)
Nem mondom, hogy 170 alatt nem jovok össze senkivel, mert párom épp 170 körül van, de tetszik, ha magasabb és egyben nagyobb is nálam a fiú
Szerintem nem feltétlenül baj, mindenkinek más a "jó" és a "baj". Bár én szeretem, ha kisebb a magasságkülönbség, és "szemmagasságban" van kb. az arca és nem kell lefelé néznem...
De van aki pont ezt szereti. Bár engem - még kvázi magasként is - megmosolyogtat néha amikor a nő csak a párja kb. gyomráig ér. Nekik jó, engem nem zavar, csak kicsit furi.
A 6os pont rossz példákat linkelt....
Mindegyik csaj a fiú válla felettig ér. Én azokra célzok akiknek a fejük teteje Max a fiú vállaig vagy még addig sem er
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!