Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen?
Létezhet ilyen, de ez olyan ritka (sőt - ritkább), mint a fehér holló. Tehát inkább NEM LÉTEZHET ILYEN. Jó vagy neki arra, hogy könnyítsen a heréi belső szorításain.
Ffi
ennyi idősen még azért nem igazán tudja az ember pontosan mire is van szüksége és nem is kell elvárni, hogy komoly kapcsolatot akarjon, de ezt majd egy 10-15 év mire visszagondolsz és belátod. lehet, hogy élete legjobb szexélménye leszel és viszont...mondjuk ha neked is annyira jó vele, akkor én arra "használnám" hogy kiéljem rajta magam. Mert most vagy abban a korban, én nem bántam meg, hogy ezt tettem. Tudtam hogy nem ő lesz a gyerekeim apja, de ki akartam élni magam.
4 év lett belőle.
1.5 évig csak összejártunk. 21 voltam. Ő 28. Se előtte se utána nem volt senkivel olyan jó a szex mint vele ennek 12 éve, de sosem tudnék élni vele a mai napig.
Ő kőműves és jogásznak tanultam mikor elhagyott és felcsinált egy 17 éves kislányt, azóta együtt vannak.
Egy tökéletes kapcsolathoz kell a tökéletes szex, és tökéletes jellembeli összhang. Nem szabad megalkudni, addig kell keresni, amíg megtalálod. Ez 100ból 5nek sikerül a többiek kompenzálnak. Nehéz.
Semmi sem lehetetlen, de éld ki magad az a lényeg ezek a legszebb éveid. Ha az igaz szerelmeddel lesz majd alkalmad szexelni, na az lesz csak igazán a legjobb élmény. Remélem megtalálhátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!