Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyobb baj, hogy mással van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb baj, hogy mással van minthogy nem velem, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Van egy kellemetlen mintám, ami leginkább bennem okoz károkat, az elmúlt 10 évben negyedszer fordult elő, hogy akit szerettem végül nem lehetett az enyém. Volt akiről kiderült, hogy bár maszkulin volt de meleg, volt aki egyszerűen csak nem viszonozta, és most vna egy, aki mikor már nagyon közel voltunk, összejött valaki mással, ez utóbbi okozza a legnagyobb fájdalmat. A korábbi alkalmakkor valmaiért nagyban megkönnyítette a feldolgozást, hogy legalább más kapcsolata sincs az adott illetőnek, és még 1-2 évig nem is volt, így fenntartottunk egy barátságot, éreztem, hogy számítok neki, hogy fontos vagyok, és hogy nincs egy másik személy, aki fontosabb. Most viszont ez szétszed, néha arra gondolok, hogy ha csak simán nem jön össze a dolog, már rég túl lennék rajta, de így hogy valaki mással van valamiért jobban fáj. Ez nagoyn nem oké, de nem tudom mi állhat a háttérben, és főleg, hogy hogy szabadulhatnék meg ezektől a rossz érzésektől, szorongástól emiatt.
2019. jún. 2. 22:38
 1/1 anonim ***** válasza:

sajnos van, hogy az ember tudat alatt választ elérhetetlent, mert nem is akar kapcsolatot csak nem tudatos(ul) benne.

Ez így leírva bután hangzik, de van ez így. Másrészt ha a családi mintánk nem a legszebb akkor a nem normális kapcsolatot keressük, mert ahhoz szoktunk gyerekkorunkban. Ez is furán hangzik, de így van. Akinek az anyját verték kiskorában 80%-kal választ olyan párt aki 10 éven belül szétveri akkor is ha nem volt előjele a partnerben előtte.

A lényeg lelkileg tedd rendbe magad. Vizualizáld magadban milyen párt és milyen kapcsolatot szeretnél. Ha ez megvan szeresd magad, élvezd az élet apró örömeit, a természet szépségeit a virágokat a madárhangokat.

Ha meg lesz benned ez a nyugalom elérkezik a boldog kapcsolat is. Csak türelmesen meg kell várnod és hinned kell benne.

2019. jún. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!