Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feloldható ez a kettősség? "Miért nem lépett, miért nem léptem? " "De jó, hogy nem tette meg, nem tettem meg! "
Ez már múlt idő.
A saját érzéseim se nagyon tudom követni. Az övét nem tudom.
Kicsit durcás kisgyerek esete, nem lépett így minek keressem. Legalábbis én ezt érzem. Már nem hozzuk szóba a találkozást sem, ha írunk egymásnak.
Nem igazán. Szerintem érdemes lenne megvizsgálni, hogy vajon mi lehetett a valódi oka, hogy te nem léptél, és mi lehetett az oka annak, hogy ő nem lépett.
Főleg amikor egy férfi nem lép, de egyértelmű lenne a helyzet, akkor mindig van valami oka.
Mondjuk kicsit részletesebben is leírhatnád, hogy mi volt a helyzet.
Lehet.
Mind a ketten nyitottak vagyunk, és sokszor értették már félre, hogy közeledünk vagy csak egyszerűen kedvesek vagyunk, erről beszélgettünk. És a csalódástól is félünk, nem merünk kockáztatni, az olyan cikis. Ezen felül mindent ésszel akarunk, pontosan tudni, akár egy szerződésben. "Mi az értelme a szerelemnek?"
Ha volt, van is, akkor ezért lett félreértés köztünk. Picit ilyen ördögi kör vagyunk.
Szerintem, amit a válaszodban kifejtettél, csak a te részed, ő meg szimplán nem akart igazán semmit. Akik tényleg együtt akartak volna lenni, nem jutottak volna ide. Itt csak te akartad volna, és megmagyaráztad magadnak, hogy miért nem működött. Tudom, hogy szar, de mindig van mögötte valami, amit te nem tudsz/nem akarja, hogy tudj.
De engem is érdekelne, hogy mennyi idősek vagytok. Nem tudom hova tenni ezt a gondolatmenetet.
Több éves ismeretség van köztünk, egy egy válással a hátunk mögött.
Sok időt töltöttünk együtt, és változott köztünk a viszony, amit egyikünk sem mer szóba hozni. Volt egy olyan fél napunk, amikor folyamatosan "kerülgettük" a másikat. Az eslő ilyennél mind a ketten zavarban voltunk. Utána érdekes volt mert lépett is meg nem is. És én is ugyan ez. Pl átölelet, hozzá fordultam, és olyan reakciója volt, mintha összekevert volna mással, előtte én cirógattam a kezét beszélgetés közben, és hasonlóan, kaptam el a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!